RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Sorin Olariu și-a lansat programul electoral! Cea mai importantă promisiune: Referendum pentru apă, dacă va fi ales primar!

Delegarea serviciului de apă-canal către operatorul ieșean ApaVital va fi principală temă a campaniei electorale ce va precede alegerile locale din 5 iunie. Dacă până acum PNL, ALDE și UNPR au propus ca pe data de 5 iunie să fie organizat un referendum prin care cetățenii să fie consultați dacă sunt sau nu de acord cu operatorul ieșean, iată că un alt politician se aliază la această idee.

 

Sorin Olariu, președintele Mișcării Populare, filiala locală, și-a lansat astăzi primul material electoral. Este vorba despre un pliant în care sunt trecute principalele puncte ale proiectului său politic. Cel mai important dintre acestea este chiar organizarea unui referendum.

  

„Referendum pentru ca tu să decizi care trebuie să fie furnizorul de apă pentru pășcăneni: ApaVital sau alt operator care va fi desemnat în urma unei licitații”, este promisiunea făcută de Sorin Olariu, cel care cere cetățenilor votul pentru a deveni primar.

Menționăm că președintele MP a declarat public că nu este de acord cu organizarea unui referendum pe data de 5 iunie, deoarece acest lucru ar avea un caracter electoral.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Senatorul PSD Vasile Toma – critici dure la adresa ministrului Dan Șova în urma deciziilor luate împotriva transportatorilor

Redacția

Neculai Enea a plecat din PNL.A fost numit președintele ALDE Pașcani!

Răzvan Grecu

Mascarada PSD pe Legea carantinei. După ce a dezbătut proiectul cu negaționiști ai COVID, Ciolacu l-a chemat pe Arafat la explicații

Redacția
Încarcă...