NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Grup sanitar şi canalizare în Parcul Municipal

Primăria achiziţionează studii de fezabilitate pentru mai multe investiţii care ar urma să aibă loc în municipiu.  Studiile apar în programul anual al achiziţiilor publice pentru anul 2017,  care a fost făcut public pe siteul instituţiei.

 

Este vorba despre cinci obiective pe care municipalitatea vrea să le construiască, reabiliteze sau modernizeze, după caz.  Deocamdată este la stadiul în care achiziţionează studii de fezabilitate. 

  

În primul rând se doreşte construirea unui grup sanitar în Parcul Municipal, precum şi implementarea unui sistem de modernizare video pentru zona deal. De asemenea, pe listă apare şi modernizarea străzii Vasile Alecsandri, dar şi reabilitarea acoperişului săli de sport din faţa Colegiului Naţional Mihail Sadoveanu Paşcani. 

Advertisements

Document

Advertisements

{jcomments off}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Consilierii locali nu au fost de acord cu revocarea Regulamentului de Comerț Stradal. Actul va fi rediscutat în ședința ordinară de vineri!

Răzvan Grecu

Gropi nesemnalizate, spațiu verde distrus și pericol de accidente pe străzile unde se lucrează la semaforizare

Marius Parteni

Viceprimarul Vasile Axinte: “Primarul va negocia cu ARSACIS încheierea de contracte individuale cu cetăţenii care au apometre pe casa scării”

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site