RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

PSD + ALDE: ”Autostrada Târgu-Neamţ – Iaşi este deja aprobată şi urmează să intre în achiziţie publică pe SEAP”. Activiștii: ”nu vă mai credem. Ne vedem la tribunal”

Însărcinatul special al lui Liviu Dragnea cu realizarea porțiunii de autostradă între Iași și Târgu Neamț a făcut un anunț bombastic: ”Autostrada Târgu-Neamţ – Iaşi este deja aprobată şi urmează să intre în achiziţie publică pe SEAP”, a spus preşedintele Comisiei Naţionale de Strategie şi Prognoză (CNP), Ion Ghizdeanu, pentru zf.ro.

 În replică la acest anunț ONG-ul care s-a bătut cel mai mult pentru realizarea întregii autostrăzi Iași – Târgu Mureș a anunțat sec: ”nu vă mai credem orice ați spune sau ați face. Ne vedem la tribunal”.

  

 Vicepreședintele ”Împreună pentru A8”, Cătălin Urtoi, acuză guvernarea PSD + ALDE că nu respectă legea autostrăzii A8 care prevede expres realizarea șoselei doar de către Ministerul Transporturilor. ”Comisia de Prognoză nu are ce căuta în această ecuație. În plus, potrivit aceleiași legi, au trecut de mult termenele până la care trebuiau organizate licitațiile pentru studiile de fezabilitate și proiectele tehnice. Mai mult, Guvernul nu spune nimic de porțiunea Ungheni – Iași – Lețcani, nici de segmentul Cristești – Târgu Neamț, porțiuni rămase efectiv în aer. Pentru toate acestea am pregătit o plângere prealabilă pe care, potrivit legii, o vom trimite prima dată Guvernului și Ministerului Transporturilor”, a spus Cătălin Urtoi.

Țepele Guvernului pentru Moldova au devenit slogan electoral: ”nu vă mai credem”

Advertisements

Repetatele promisiuni făcute de PSD Moldovei în privința autostrăzii, promisiuni niciodată respectate, au creat o atitudine atât de suspicioasă încât activiștii proautostradă au decis să nu mai ia în considerare nici un angajament asumat de Guvern. Mai mult, campania electorală a candidatului la Parlamentul European din partea activiștilor pro-proautostradă – Gregoriana Tudoran – va fi ”NU VĂ MAI CREDEM”. 

 ”Toți au promis autostrada. Și PSD + ALDE, dar și PNL, PMP și alții, însă nu s-a făcut nimic. De asta noi transmitem întregii clase politice «NU VĂ MAI CREDEM», a spus directorul de campanie electorală al Gregorianei Tudoran, Pavel Lucescu. 

 Premieră națională: activiștii au oficial candidat la alegerile europarlamentare

Advertisements

Joi Biroul Electoral Central a validat oficial candidatura Gregorianei Tudoran, motiv pentru activiștii pro autostradă să se laude și să promită mobilizare generală. 

 

articolul integral pe www.topiasi.ro

 

Related posts

Primarul habar nu are ce se întâmplă cu adevărat în Pașcani. Raportul privind starea economică, socială și de mediu a municipiului: o glumă proastă!

Răzvan Grecu

Șefii județului întâmpinați de mesaje de avertizare în grupurile sanitare din Primărie!

Răzvan Grecu

ApaVital refuză, pe motiv de pandemie, accesul jurnaliștilor în complexul lor luxos! Documentele care atestă investițiile și proprietarii nu există!

Răzvan Grecu
Încarcă...