RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Game of Thrones sezon 8: noul teaser dezvăluie finalul pe care nu ți-l dorești

 

Game of Thrones dezvaluie un nou teaser inainte de difuzarea ultimului sezon, asteptat cu nerabdare de toti fanii serialului. Teaser-ul pare sa-ti dezvaluie cea mai mare teama cu privire la finalul sezonului 8.

  

 

Au mai ramas mai putin de doua saptamani pana la aparitia sezonului final din Game of Thrones, iar productia te chinuie/streseaza treptat, aproape in fiecare saptamana, cu cateva secvente din ce ai putea vedea de-a lungul episoadelor.

Sunt mai multe trailler-uri si teaser-uri decat au fost la sezoanele anterioare, dar par sa fie degeaba, pentru ca nu poti intelege mare lucru din ele, doar te intriga si te tin cu sufletul la gura. Acesta este si scopul lor, nu?

 

Noul teaser Game of Thrones a fost publicat pe YouTube pe 2 aprilie- probabil au evitat 1 aprilie ca sa nu creada fanii ca este vorba de o pacaleala. Totusi, mai degraba ai prefera sa fie o farsa pentru ca teaser-ul nu dezvaluie deloc un scenariu optimist.

Iti este prezentat regatul Winterfell, cu drapelul Casei Stark in prim-plan, apoi vezi un peisaj de iarna dezolant, trist, cu iz de moarte si pustiu.

Nu mai apare niciun personaj si nici macar un cadavru, doar obiecte care sigur iti sunt familiare: sabia lui Jon Snow, Longclaw, lanturile lui Daenerys, mana-proteza a lui Jaime, sabia Needle a Aryei Stark si tot asa.

Toate aceste obiecte aruncate la intamplare si care evoca o lupta crancena, par sa-ti spuna ca toate personajele mor. Totusi, nu apar Umblatorii Albi sau armata de morti umblatori a Regelui Noptii, nici acesta din urma stand pe Tron.

Finalul este in continuare invaluit in mister, dar un lucru e sigur: personajele vor muri pe capete. Ramane doar de vazut in ce ordine si cine va cuceri Tronul de Fier.

Teaser-ul este cu atat mai nelinistitor din cauza denumirii – Aftermath (Urmari) – deci te face sa te intrebi daca acesta va fi sfarsitul tuturor.

Trailler-ul oficial din Game of Thrones arata cele mai importante personaje care se pregatesc de lupta finala cu Regele Noptii si cu armata sa de morti umblatori. Daenerys il insoteste pe Jon in Winterfell, impreuna cu armata ei foarte numeroasa si cu cei doi dragoni ramasi. Iarna a venit deja si, odata cu ea, noaptea cea lunga, cu tenebrele si cu teroarea inghetata a mortii.

 sursa www.bzi.ro

video

 

 

Related posts

Activități dedicate copiilor și tinerilor, în avans la Tătăruși

Redacția

Programul hramului la capela eroilor din Parohia Blăgești

Redacția

„E vremea colindelor”, concurs tradițional la biserica „Adormirea Maicii Domnului” din Ruginoasa

Oana Cordoneanu
Încarcă...