NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Protest al consilierului PMP față de practicile primarului Dumitru Pantazi

Sorin Olariu, consilier PMP, a recurs astăzi la o formă inedită de protest față de faptul că inițiativele sale nu sunt puse pe ordinea de zi, iar interpelările sale rămân fără răspuns, deși termenele legale sunt depășite.

 

Astfel, acesta a anunțat că nu va mai lua loc la masa aleșilor locali pentru o perioadă de timp și nu va mai participa la votul hotărârilor de Consiliu Local până când primarul Dumitru Pantazi nu va include pe odinea de zi și inițiativele sale.

„Începând de astăzi, pentru o perioadă de timp, eu nu voi mai sta la masă cu dumneavoastră şi nici nu voi mai vota hotărârile care sunt pe ordinea de zi, cu anumite excepţii. Acesta este un protest faţă de domnul primar şi faţă de aparatul de specialitate al domnului primar care nu respectă consilierii locali din opoziţie. Plus de asta, nu mi se pun pe ordinea de zi proiectele, nu mi se răspunde în termen legal la interpelări„, a declarat Sorin Olariu, în plenul şedinţei de astăzi.

 

Menționăm că, Sorin Olariu are depus la Consiliu Local un proiect de hotărâre privind înființarea unui centru local de colectarea sângelui, iar ultimele sale proiecte discutate în legislativul local nu au primit rapoarte de la compartimentele din subordinea primarului. Mai mult, acesta a adresat secretarului UATM și viceprimarului o serie de întrebări cu privire la activitățile ApaVital la Pașcani, la care edilii nu au răspuns deși termenul legal a fost depășit de foarte mult timp.

loading...
Advertisements

Related posts

Cetățeni iresponsabili: Gunoiul aruncat pe geam, sursa unui focar de infecție în zona Vatra

Teona Gherasim

Primăria Pașcani: Zero lei virați Spitalului Municipal pentru achiziția de teste, materiale sanitare și aparatură!

Marius Parteni

Lucrările de modernizare şi reabilitare a străzii Izvoarelor au început

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site