NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Protagoniștii incidentului din Parcul Peștișorul, cercetați pentru lovire și alte violențe

Adolescenții care au bătut și umilit un băiat de vârstă apropiată, în parcul de lângă Palatul Cantacuzino, sunt cercetați pentru lovire și alte violențe. Aceștia, împreună cu cel care a filmat scenele de bătaie, au fost aduși la sediul Poliției Municipale, unde la acest moment, au loc audieri.

 

 

  

Conform comisarului șef Tiberiu Dogaru, adjunctul comandantului Poliției Pașcani, tânărul agresat a depus plângere împreună cu mama sa, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal.

“Poliția municipiului Pașcani s-a autosesizat cu privire la acest incident petrecut în parcul de la lacul Peștișorul din municipiul Pașcani. Imediat după autosesizare, am și demarat activitățile de verificare, iar într-o oră de la data sesizării am reușit implicarea tuturor persoanelor implicate în acest incident, constatând că toți sunt minori. Persoana care ar fi fost agresată, împreună cu mama sa, au depus o plângere și astfel s-a înregistrat un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii de loviri și alte violențe. Cercetările continuă și în funcție de rezultatul acestora vom lua măsurile legale ce se impun.  Mobilul incidentului ar fi o discuție contradictorie de la problemelor zilnice. Se cunoșteau înainte de acest incident și s-au întâlnit în acea zi în parc”, a precizat Tiberiu Dogaru, comisar șef, adjunctul comandantului Poliției Pașcani.  

Cel care a filmat bătaia din parc a susținut în fața polițiștilor că a trimis filmul mai departe, unui alt coleg, care l-a postat pe pagina de socializare. 

Advertisements

Related posts

Studentă în anul V la UMF, găsită moartă la pârtia din Copou, ștrangulată cu coliere de plastic

Redacția

El este tânărul arestat preventiv sub acuzația de viol! „Dacă dragoste nu e…Facem!” se lăuda acesta pe Facebook!

Răzvan Grecu

Managerul ApaVital sancționat pentru că nu a purtat mască la ședința CL Pașcani!

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site