RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Proprietate comună, probleme individuale! Acoperişul de pe bloc rămâne în grija celor de la ultimul etaj

Niciun sprijin de la Primărie pentru păşcănenii de la bloc, cărora le plouă în casă. Este vorba despre cei care stau la ultimul etaj, şi au probleme din cauza acoperişului degradat. Deşi este proprietate comună, vecinii nu se ajută când vine vorba de repararea acoperişului, şi îi lasă pe cont propriu pe cei care sunt afectaţi în mod direct.

 

 

  

Este cazul unei bătrâne care locuieşte în cel mai vechi bloc din oraş. Cel poreclit Narhaus. Fiica bătrânei a venit la Primărie să ceară sprijin.

 

La Primăria din Paşcani, au venit în repetate rânduri, păşcăneni care au cerut ajutor pentru această problemă. Oameni bătrâni care locuiesc de zeci de ani la ultimul etaj şi care nu pot suporta costurile necesare reparării acoperişului.  Din păcate, legea prevede ca lucrările pentru întreţinerea spaţiilor şi a suprafeţelor din condominiu sunt executate şi plătite de comun acord, de către locatari. 

Related posts

Transformator de curent în cartierul Aerodrom pe banii Primăriei, după aprobarea în Consiliul Local a indicatorilor tehnico-economici

Răzvan Grecu

Măsuri pentru prinderea ursoaicei și puilor din pădurile din zona Mogoșești Siret și Ciohorăni! (video)

Marius Parteni

Curtea de Apel Galați a decis încă din 2008 că asociațiile de proprietari nu pot fi parte în contract cu furnizorul de servicii de apă canal. ApaVital obligă la Pașcani președinții de asociații să încalce legea!

Marius Parteni
Încarcă...