NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Promisiuni noi: Carosabilul de pe strada Gării va fi complet refăcut

De astăzi Primăria Pașcani a trecut la programul de plombare și reabilitare parțială a străzilor din municipiul Pașcani. În cazul uneia dintre acestea este primul demers administrativ mai serios prin care se dorește refacerea carosabilului. Vorbim de strada Gării, cea care după lucrările de canalizare din perioada 2006-2008 a avut cel mai mult de suferit. 

Aici, partea carosabilă s-a lăsat, iar denivelările sunt multe pe toată lungimea ei. De la primele ore ale dimineții angajații Primăriei ajutați de Polițiștii Locali au restricționat circulația pe un sens de stradă ca muncitorii să poată trece la lucru. „Mai întâi nivelăm după care plombăm. De săptămâna viitoare vom intra pe toate străzile din oraș”, ne-a declarat viceprimarul Vasile Axinte.

Advertisements

Programul de plombare va continua cu străzile Ceferiștilor, 1 Decembrie, strada Ștefan cel Mare, după care se va intra în cartiere. Rămâne de văzut în ce măsură una din cele mai circulate străzi din municipiul nostru va fi repede refăcută de autorități.

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements
Advertisements

Related posts

Încep lucrările la reabilitarea Străzii Gării

Ema Roman

Asfaltarea drumului județean Heci – Tătăruși – Iorcani începe după 6 mai

Marius Parteni

Zgomote deranjante în zona Vatra, din cauza unor dispozitive folosite împotriva dăunătorilor!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site