RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Promisiuni noi: Carosabilul de pe strada Gării va fi complet refăcut

De astăzi Primăria Pașcani a trecut la programul de plombare și reabilitare parțială a străzilor din municipiul Pașcani. În cazul uneia dintre acestea este primul demers administrativ mai serios prin care se dorește refacerea carosabilului. Vorbim de strada Gării, cea care după lucrările de canalizare din perioada 2006-2008 a avut cel mai mult de suferit. 

Aici, partea carosabilă s-a lăsat, iar denivelările sunt multe pe toată lungimea ei. De la primele ore ale dimineții angajații Primăriei ajutați de Polițiștii Locali au restricționat circulația pe un sens de stradă ca muncitorii să poată trece la lucru. „Mai întâi nivelăm după care plombăm. De săptămâna viitoare vom intra pe toate străzile din oraș”, ne-a declarat viceprimarul Vasile Axinte.

Programul de plombare va continua cu străzile Ceferiștilor, 1 Decembrie, strada Ștefan cel Mare, după care se va intra în cartiere. Rămâne de văzut în ce măsură una din cele mai circulate străzi din municipiul nostru va fi repede refăcută de autorități.

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Colaborare pe proiecte comune cu orașul Ialoveni

Redacția

Tone de gunoaie strânse de pe marginile drumurilor naționale

Redacția

Acțiune de întreţinere, reabilitare şi curăţenie în parcurile de joacă din Pașcani

Redacția
Încarcă...