RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Cine și de ce interzice accesul presei la ședințele Comitetului pentru Situații de Urgențe!?

Comitetul Local pentru Situații de Urgență Pașcani a fost astăzi convocat în prima ședință de noul primar al municipiului Pașcani. Întâlnirea a fost una publică, chiar dacă la început Marius Pintilie a solicitat reprezentanților presei să părăsească sala.

Totul în condițiile în care în conferința de presă de ieri anunța că aceasta este publică. Primarul ales a fost cel mai probabil dus în eroare de unul dintre funcționarii din subordine. Asta în condițiile în care prima măsură decisă astăzi de membrii Comitetului pentru Situații de Urgență, a fost aceea că trebuie demarată o acțiune de conștientizare și informare a populației.

O dovadă este intervenția lui Ioan Ailiesei, cel care se ocupă de convocarea comitetului. El le-a spus celor prezenți că rata incidenței cazurilor la Pașcani este de 2,15, dar în realitate aceasta este de 2,32, raportat la mia de locuitori.

Pintilie pare că a conștientizat faptul că a fost dus în eroare, nu a dat vina pe funcționari și a continuat ședința.

  

“Nu îmi doresc să blochez o ședință din acest punct de vedere, legat de prezența unui ziarist”, a explicat primarul Marius Pinitilie.

Din informațiile noastre recomandarea a venit din partea secretarului Irina Jitaru.

Am încercat să o contactăm telefonic pentru a oferi un punct de vedere, dar nu a răspuns apelului telefonic.

Menționăm faptul că, reprezentanții mass-media au fost interziși la ședințele Comitetului Local pentru Situații de Urgență, încă din luna aprilie, atunci când acestea erau conduse de primarul Dumitru Pantazi.

Related posts

Ce telefoane nu vor mai putea folosi WhatsApp din februarie 2020

Redacția

Un alt episod în care Irina Jitaru a făcut mersurile PSD în defavoarea PNL!

Răzvan Grecu

Telefoane utile în perioada sărbătorilor!

Marius Parteni
Încarcă...