NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Proiect educativ internațional la Colegiul „Unirea” din Pașcani

Colegiul Tehnic CF “Unirea” este gazda unei întâlniri din cadrul proiectului “Orientarea profesională a persoanelor cu dizabilităţi” (PROD)în perioada 11 – 14 decembrie 2012. Astăzi, o delegație formată din cinci membri din Spania, Anglia, Cehia, Polonia, Bulgaria alături de partenerii din  România au derulat activități atât în cadrul colegiului, cât și la partenerii locali.

Advertisements

Proiectul are ca grup ţintă persoanele cu dizabilităţi, iar obiectivul  principal este identificarea de bune practici în orientarea profesională a persoanelor cu dizabilităţi, care va contribui la îmbunătăţirea competenţelor organizaţiilor publice şi private şi ale ONG-urilor. Va dura doi ani (până în luna iulie 2013) şi are planificate în agenda de lucru întâlniri transnaţionale în toate ţările participante. Echipa de proiect de la Colegiul Tehnic de Căi Ferate „Unirea” Paşcani a realizat mai multe materiale pentru a face cunoscute rezultatele activităţii de cercetare a situaţiei existente a persoanelor cu dizabilităţi atât la nivel naţional, cât şi la nivel local şi în cadrul şcolii. Aceasta este alcătuită din profesor Liliana Centea, director Colegiul Unirea, profesor Emilia Coșniță, profesor Valerica Crețu și profesor Cristina Brânză.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

  
Advertisements
Advertisements

Related posts

Post de ghid turistic la Universitatea A.I.Cuza Iași

Redacția

Testele de antrenament pentru Evaluarea Națională 2021, setul 8, au fost publicate

Redacția

Eleve de la “Sadoveanu” au participat la un proiect în Georgia pe probleme legate de sănătate și efectul consumului de droguri și alcool. Tinerele au inițiat și un protest pentru Roșia Montană

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site