RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

PROGNOZA METEO pentru următoarele zile. Vezi cum va fi vremea

Temperaturile vor creste usor in zilele urmatoare si vor depasi mediile normale pentru aceasta perioada. Dimineata si noaptea va fi, insa, frig.

 

 

  

 

LUNI. Vremea va fi rece dimineata si noaptea, in schimb valorile termice diurne vor creste fata de zilele precedente in estul si in sudul tarii si se vor situa in general peste normele climatologice specifice acestei perioade. Astfel, se vor inregistra temperaturi maxime cuprinse intre 10 in Transilvania si 18 grade in Subcarpatii Olteniei, ai Munteniei si ai Moldovei. Cerul va fi variabil la senin, dar pe arii restranse dimineata si local noaptea, in zonele joase, cu precadere din vestul, centrul si sudul tarii, se va semnala ceata sau nebulozitate joasa, izolat, posibil, persistenta. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari izolate pe crestele montane.

MARTI. In cea mai mare parte a tarii, vremea va fi in general frumoasa, iar regimul termic va fi caracterizat de valori peste cele normale pentru prima decada a lunii noiembrie, cu precadere la deal si la munte. Cerul va fi mai mult senin, dar dimineata si noaptea, in zonele joase de relief, local in cele din vestul teritoriului si pe arii restranse in rest, va fi ceata sau nebulozitate joasa, posibil persistenta in special in Campia de Vest. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 9…10 grade in Transilvania si 19…20 de grade, in zona de deal din Oltenia si Muntenia.

MIERCURI. Valorile termice diurne se vor mentine mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada a anului, in special la deal si la munte. Cerul va fi mai mult senin, dar in zonele joase de relief, mai ales dimineata si noaptea, local va fi ceata sau nebulozitate joasa, posibil persistenta in vestul tarii. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 11…12 grade in Transilvania si pe litoral si 19….20 de grade in zona de deal a Olteniei, a Munteniei si a Moldovei.

sursa www.bzi.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Conducta de apă care alimentează fosta uzină Remar s-a spart. Muncitorii sosiți la fața locului au lăsat blocurile din zonă fără curent electric

Răzvan Grecu

2-1 pentru pășcăneni în comisiile de specialitate pe marginea proiectelor anti ApaVital . Doi liberali și-au schimbat opiniile

Marius Parteni

Prețul gigacaloriei scade doar pentru primele trei luni ale anului viitor

Marius Parteni
Încarcă...