RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Un preot rupe tacerea. De ce nu a fost prezentă nicio față bisericească la Clubul Groazei?


Vineri noapte in Clubul Colectiv din Bucuresti s-a dezlantuit „groaza” dupa ce cladirea in care se desfasura concertul trupei Goodbye to Gravity a luat foc de la un banal foc de artificii.

  

 

 

 

 

In cateva secunde dupa ce liderul trupei a facut o gluma, specificand ca flacara de pe stalpul de sustinere nu face parte din show, tot acoperisul clubului Colectiv realizat din lemn si tapat cu burete era plin de flacari.

In incendiu si-au pierdut viata pana acum 30 de persoane si peste 150 duc ore cumplite in spitale. Oamenii s-au strans in semn de solidaritate la locul cu pricina unde au aprins sute de lumanari, locul devenind un pelerinaj adus celor care si-au pierdut viata.

Totusi am remarcat ceva ciudat. Nici un preot nu a fost prezent la masacrau, sau macar alaturi de persoanele care si-au pierdut fii, fiicele sau rudele!

Advertisements

Un preot din Prahova s-a hotarat sa rupa tacerea. Acesta a marturisit ca tuturot preotilor le-au fost interzis sa participe la acest eveniment nefericit de catre Preafericitul Daniel, pe motiv ca „Toti tineri din incinta cu pricina l-au sarbatorit pe insusi Diavolul, au cautat moartea si moarte au gasit”. Preotul a dorit sa ramana anonim refuzand sa argumenteze, de ce?

Este adevarat ca in acea noapte toti sarbatoareau Halloween-ul, o sarbatoare importata despre care preotii si unii dascali cred ca este una demonica, avand unele asemanari.

Trupa Goodbye in traducere „La revedere” canta piese „The day we die” – Modul in care murim, in momentul in care stalpul de sustinere a luat foc. 2 dintre membri trupei a murit, unul in acea noapte tragica si altul a doua zi.

Advertisements

sursa www.bewoaman.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Locuri de munca pentru pascaneni in afara granitelor tarii

Redacția

Vezi care sunt traseele preferate de blatisti

Redacția

În România sunt 40.000 de copii refugiați ucraineni, însă foarte puțini sunt înscriși în școlile de la noi din țară

Redacția
Încarcă...