NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Meteorologii anunţă ceaţă, ninsori şi polei

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că temperaturile încep să scadă, iar în unele zone cerul va fi variabil, cu înnorări şi ceaţă. Joi, pe arii restrânse, mai ales noaptea, va ninge slab în Carpaţii Orientali, iar în Maramureş, nordul Transilvaniei şi al Moldovei vor fi precipitaţii mixte şi condiţii de polei.

PROGNOZA METEO MARTI. Valorile termice diurne vor marca o scădere şi vor deveni apropiate de cele normale pentru mijlocul lunii decembrie. Cerul va fi variabil, cu înnorări şi ceaţă în zonele joase, local persistentă în vest, sud-vest şi centru şi asociată izolat cu burniţă.

 

Noaptea, in schimb, norii cuprind majoritatea zonelor şi se vor semnala precipitaţii slabe, predominant ninsori, local în Moldova şi Carpaţii Orientali şi izolat în Maramureş şi Transilvania Vor fi condiţii de polei. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 grade in vest, nord si centru şi 7 grade in sud, dar totusi în zonele cu ceaţă persistentă este posibil ca mercurul in termometre sa nu depaseasca pragul de inghet.


Citește articolul integral pe RomaniaTV.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

ANUNŢ Primăria comunei Sireţel

Redacția

Anunţ pierdere certificat înregistrare şi două constatatoare SC ALADIN COMP

Redacția

Misterul morţii lui Alecu Văcărescu în închisoarea din Tulcea. Poetul a fost acuzat că şi-a otrăvit mătuşa

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site