RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Prognoza meteo 23 octombrie – 20 noiembrie. Final de octombrie cu vreme caldă. Temperaturile vor depăși 22 de grade. Revin ploile în jumătatea de nord-vest a țării

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Temperaturile vor fi peste cele normale în aproape toată țara.

“Deși temperaturile vor fi în scădere față de acest weekend, vremea se va menţine caldă pentru această perioadă. Pe parcursul săptămânii viitoare cel mai bine din punct de vedere termic va fi în sudul și în sud-estul țării, unde așteptăm temperaturi maxime de 22…25 grade. Precipitaţiile vor fi mai consistente în vest, nord-vest, centru și în zonele montane. În est și în sud-est deficitul de umiditate se va menţine accentuat cu secetă extremă”, a explicat Oscar Stanciu, redactor meteo Observator.​

Vremea 23 octombrie- 30 octombrie 

În săptămâna 23-30 octombrie, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână pe întreg teritoriul României, în special în regiunile sud-estice. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice, nord-vestice și centrale, dar și deficitar în cele sudice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Vremea 30 octombrie – 6 noiembrie

  

În săptămâna 30 octombrie- 6 noiembrie, temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile.

Vremea 6 noiembrie – 13 noiembrie

În săptămâna 6– 13 noiembrie, temperatura medie aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi ușor excedentar în regiunile extracarpatice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Vremea 13 noiembrie – 20 noiembrie

În săptămâna 13– 20 noiembrie, mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor avea o tendință spre excedent în cea mai mare parte a țării, au precizat meteorologii.

sursa observator

Related posts

Consilierii dezbat proiectul burselor ce trebuie să le primească elevii unităților de învățământ

Marius Parteni

Investiții sistate fără explicații, în zona Clubului Copiilor! Lucrările sunt în grafic

Marius Parteni

Ședință de Consiliu Local tensionată la Răchiteni. Un consilier deranjat de prezența ziariștilor. Acuze la adresa operatorului ApaVital (VIDEO)

Marius Parteni
Încarcă...