NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Investiții sistate fără explicații, în zona Clubului Copiilor! Lucrările sunt în grafic

Lucrările de reabilitare a unor străzi din zona Clubului Copiilor, realizarea unor trotuare și parcări a fost oprită. Zona este blocată circulației autovehiculelor, din cauza capacelor de canal care au fost ridicate.

Vorbim de porțiunea de stradă pornind din intersecția cu strada Gării, ce continuă pe strada Vasile Alecsandri și se intersectează cu strada 1 Decembrie. În anunțul postat pe pagina de facebook a Primăriei, din luna aprilie se spunea că firma care a câștigat licitația are termen de trei luni de zile să finalizeze lucrările. 

Pe porțiunile din zona Clubului Copiilor și garajele cetățenilor au fost realizate trotuare. Mai mult, în zona blocurilor unde staționau mașinile celor care locuiesc acolo trebuia turnat asfalt. Pe data de 29 iulie proprietarii acestora erau informați de Poliția Locală să elibereze parcarea, pentru că urmează să fie realizată lucrarea, dar acest lucru nu s-a întâmplat. 

La solicitarea telefonică a unor cetățeni din zona respectivă am încercat să aflăm un răspuns de la șefii Primăriei cu privire la motivul pentru care au fost sistate lucrările și când va fi turnat asfaltul. Primarul Dumitru Pantazi nu a fost de găsit și nici la telefon nu a putut fi contactat.

Iulian Perțu, cel care face parte din Compartimentul Tehnic și Investiții al Primăriei, ne-a transmis că lucrarea este în graficul termenului de execuție, iar când reprezentanții firmei vor decide să toarne covorul asfaltic, cetățenii vor fi anunțați.

Advertisements

Related posts

Pantazi nu scapă: Curtea Constituțională nu a dezincriminat abuzul în serviciu! Pe 23 iunie – un nou termen în dosarul AgroComplex!

Răzvan Grecu

De astazi, vine “gerul Bobotezei” peste toata tara: temperaturile coboara pana la -25 de grade. Zonele in care va ninge

Redacția

Proiect amplu pentru reabilitarea şi modernizarea reţelei de drumuri judeţene

Ema Roman
Încarcă...