NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Probleme sesizate la audiențe: Câțiva localnici care au case în apropierea Barajului Lunca reclamă calitatea apei din fântâni

Unii pășcăneni veniți astăzi la audiențele ținute de primarul Municipiului au reclamat calitatea apei pe care o au în fântâni.
Este și cazul lui Gheorghe Axinte ce locuiește pe strada Plopilor din apropierea Barajului.

Acesta ne-a povestit că în toamna acestui an lucrările la conductă ce alimentează zona s-au oprit, iar apa pe care o are acasă în fântână nu este bună de băut având o culoare gălbuie. Omul se plânge de faptul că zilnic este nevoit să cumpere baxuri sau bidoane de apă de la supermarket pentru consumul din gospodărie și cheltuie foarte mulți bani. Reprezentanții PSA ne-au precizat că în zonă nu au avut loc lucrări de alimentare cu apă, ci a fost înlocuită de către angajații de la Baraj o porțiune din conducta care alimentează sediul societății cu apă.

Un alt cetățean care suferă de diverse boli, printre care astm și prostată, i-a cerut și el ajutor edilului. Toate medicamentele îl costă aproximativ 250 lei pe lună, bani pe care nu are de unde să îi dea. Menționăm că, la ușa primarului s-au adunat un total de 20 de pășcăneni dintre care 4 au ridicat probleme de fond funciar și 16 probleme sociale.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Zile de foc pentru pompierii pășcăneni. Pagube însemnate

Redacția

Primăria caută oamenii străzii. Vor fi cazați în spitale, containerele achiziționate fiind nefuncționale!

Marius Parteni

Vor mai fi episoade de iarnă severă în România? La ce se aşteaptă meteorologii pentru perioada următoare

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site