NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Monden

Pregătirile pentru gala premiilor Actualitatea TV au intrat în linie dreaptă. Trimite o nominalizare!

Start al ediţiei din acest an a Galei premiilor Actualitatea Tv, pentru anul 2013. Cititorii site-ului newspascani.com şi telespectatorii postului nostru de televiziune sunt aşteptaţi să stabilească alături de echipa Actualitatea TV numele celor care vor intra în votul final pentru cele opt distincţii.

 Vorbim de cei care au excelat în anul 2013 în Sport, Educație, Cultură și Spiritualitate, Sănătate, Servicii de Intervenție, Afaceri şi Politică. Totodată împreună cu dumneavoastră vrem să desemnăm şi personalitatea anului 2013.

 Pe siteul NewsPascani.com a fost creată o secţiune unde pot fi făcute nominalizări pe categorii. Aceasta va fi accesibilă până pe data de 5 februarie, urmând ca după centralizarea lor să înceapă votul pentru desemnarea câştigătorilor. La fel ca şi anul trecut aceştia vor fi desemnaţi doar pe baza votului dat de utilizatorii site-ului.

Trebuie să precizăm faptul că la nominalizarea persoanelor ce vor intra în sondaj au fost invitaţi să desemneze nume şi reprezentanţii unor instituţii din Paşcani. Evenimentul va avea loc în luna februarie, data decernării premiilor urmând a fi anunţată în jurul zilei de 7 februarie.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Cadouri muzicale de Ziua Femeii la Pașcani. Ce poți face în acest weekend

Oana Cordoneanu

Nunta anului la Pașcani. Notarul Dragoș Isachi și Iulia Bambu s-au căsătorit la 9 ani de când au devenit iubiți (FOTO)

Redacția

Peste 80 de filme în competiţie pentru Gala Premiilor Gopo 2018

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site