RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Probabil cel mai rapid penalty din istoria fotbalului, acordat în preliminariile CM: La doar 5 secunde după începerea meciului

Naţionala de fotbal a Tanzaniei a beneficiat marţi seară de probabil cel mai rapid penalty din istoria sportului-rege, primit la doar cinci secunde de la începerea meciului cu Madagascar, din grupa J a preliminariilor africane pentru calificarea la turneul final al CM 2022 din Qatar, disputat pe Stadionul naţional „Benjamin Mkapa” din Dar es Salaam, scrie Reuters.

Arbitrul ugandez Mashood Ssali a arătat punctul cu var aproape imediat după fluierul de start al partidei, când mingea trimisă în adâncime spre poarta malgaşă a fost urmărită bine de tanzanianul Simon Mvusa, care a fost faultat în careu de portarul Melvin Adrien, care joacă la un club din liga a 4-a franceză.

Căpitanul Tanzaniei, Erasto Nyoni, a transformat lovitura de pedeapsă, iar în final partida s-a încheiat cu scorul de 3-2 pentru gazde, care au preluat şi şefia grupei, potrivit Agerpres.

Conform sursei, până acum cel mai rapid penalty fusese acordat naţionalei Muntenegru într-un meci amical cu Ghana, în 2014, la Podg

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Gala K1 Pro și SEMI Pro de la Bârlad! Bejan Casian a câștigat prin KO, în repriza a doua!

Marius Parteni

CSM Pașcani întâlnește campioana județului în prima etapă din Liga a IV-a!

Marius Parteni

Simona Halep, calificată în turul al treilea la US Open. Adversara i-a luat doar patru game-uri

Redacția
Încarcă...