RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primele proceduri pentru achiziția centralelor în școli urmează să fie finalizate. Altele sunt repetate!

Reprezentanții Primăriei Pașcani susțin că au finalizat procedurile de achiziție a lucrărilor prin care se vor monta centrale termice în trei unități de învățământ  din municipiu. În perioada următoare ar urma să fie semnate contractele de execuție a a acestora.

 

  

Este vorba despre Liceul Economic Tehnologic ” Nicolae Iorga”, Colegiul Național ”Mihail Sadoveanu” și Grădinița Nr. 4. Una din firmele care a câștigat licitația, Kleaner Serv Piatra Neamț, se va ocupa de lucăril de la Sadoveanu și Grădinița Nr. 4. Sumele ce vor fi încasate sunt de 265.000 lei, repesctiv 252.000 lei, pe fiecare obiectiv. De lucrarea de la Nicolae Iorga se va ocupa Sfera ID Iași, care a oferit un preț de 272.000.

Firmele care au câștigat licitația se vor ocupa de montarea centralei și refacerea instalației. În cazul sediului Serviciului Taxe și Impozite Locale, cel al Primăriei Vechi,  Liceului Tehnologic ”Mihai Busuioc” și Grădinița Nr.6, procedurile vor fi reluate, întrucât nu s-au prezentat ofertanți. În ceea ce privește Grădinița Nr.3, ofertele se depun până luni, 1 iulie. Alte unități  de învățământ intră în procedura de achiziție de acum înainte.

Consilierul Claudiu Bodoașcă (PNL) a întrebat în ședința Consiliului Local de ieri, dacă se va reuși până la începutul sezonului rece montarea centralelor termice la toate unitățile și instituțiile. Administratorul public Gică Zanet, a spus că lucrările sunt în grafic.

Precizăm faptul că Primăria Pașcani intenționează să împrumute bani pentru susținerea financiară a acestor investiții. Este vorba despre o sumă de 2,4 milioane lei.  

Related posts

Cei de la ApaVital plimbă prin Iaşi cu furgoneta morţi descoperiţi

Redacția

Cursul râului Siret va fi regularizat . Au fost găsite fondurile pentru demararea lucrarilor în dreptul comunei Alexandru Ioan Cuza, cea mai afectată de revarsarea apelor

Redacția

Astăzi începe recensământul. Iată tot ce trebuie să faceţi pentru a vă autorecenza

Redacția
Încarcă...