RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primele audieri la DNA Iași pe raportul ce vizează jaful de la EcoSalubritate!

Un nou dosar penal zguduie administrația locală din Pașcani. Dacă la începutul săptămânii, NewsPascani.com a anunțat că procurorii anti-corupție investighează un prejudiciu de 2.000.000 de lei de la RAGCL, la doar câteva zile distanță, aceeași procurori au început audierile în cazul raportului întocmit de consilierii liberali cu privire la activitatea de la Eco Salubritatea.

 

 

  

Conform unor surse bine informate, la audieri au fost invitate mai multe persoane, subiectul principal fiind neregulile constatate în acel raport. Procurorii sunt interesați să afle de ce primarul Dumitru Pantazi și consilierii PSD au refuzat să discute și să ia act de acest raport în plenul Consiliului Local.

Unul dintre aleșii locali care s-a opus discutării acestuia în plenul legislativului local, Leonard Ursu, a declarat telefonic că el nu a fost împotriva discutării celor constatate de comisia mandatată de Consiliul Local, ci a dorit ca documentul să fie prezentat împreună cu cele ce vizează activitatea PSA și RAGCL.

„Nu am fost împotriva discutării acestui raport, ci am propus ca el să fie discutat odată cu celelalte rapoarte de la celelalte societăți din subordinea Consiliului Local”, a explicat Leonard Ursu, consilier PSD.

Menționăm  că în raportul întocmit de comisia ce a analizat activitatea Eco Salubritate sunt mai multe fapte ce pot fi suspectate că încalcă legea penală. Acest document a fost trimis de către membrii comisiei, după ce primarul Dumitru Pantazi și consilierii PSD au refuzat să ia act de el, la DNA, ANI și Curtea de Conturi.

Related posts

Măsuri incredibile luate de șefii Apavital. Aceștia au ajuns să-și acorde bonusuri substanțiale în funcție de așa-zise performanțe ale societății

Redacția

Primăria Pașcani: Anunț privind atestarea administratorilor de condominii!

Redacția

Tarifele pentru un sejur de trei nopți în preajma datei de 1 mai la mare

Redacția
Încarcă...