NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primarul sfătuit să propună delegarea serviciului de apă către PSA. Societatea civilă depune plângere la Parchet

Societatea civilă din Pașcani reacționează după ce pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local programată pentru data de 16 februarie, nu este introdus proiectul de hotărâre cu privire la delegarea serviciului, pe o perioadă determinată, către Prest Serv Apă SA.

 Ion Moțatu, unul dintre reprezentanții societății civile, a fost astăzi în audiență la Primărie și i-a solicitat primarului să demareze procedurile.

 “Am solicitat astăzi primarului Dumitru Pantazi să introducă pe ordinea de zi, pentru ședința din data de 16 februarie, proiectul privind delegarea serviciului de apă, pe perioadă determinată către fostul operator, PSA Pașcani. Dumnealui a susținut că nu este el de vină, ci secretarul unității. Din informațiile pe care le dețin societatea PSA a înaintat către Primăria Pașcani toată documentația necesară întocmirii unui proiect de hotărâre. Nu știu de competența cui este să stabilească ordinea de zi”, a susținut Ion Moțatu.   

  

 Reprezentanții societății civile mai solicită edilului local să introducă pe ordinea de zi și proiectul de hotărâre privind avizarea prețului pentru serviciile de epurare pe care PSA le poate opera.

FĂ O NOMINALIZARE PENTRU GALA ACTUALITATEA TV 2015

{module FĂ O NOMINALIZARE PENTRU Gala Actualitatea TV 2015}

 De asemnea, Ion Moțatu a mai anunțat astăzi faptul că în data de 17 februarie la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pașcani grupul de inițiativă va depune o plângere pentru abuz în serviciu împotriva conducerii Primăriei.

 “Faptul că am depus o cerere și nu ni s-a răspuns este un abuz. Mai sunt și altele care le vom trece în această plângere”, a mai subliniat Moțatu.    

 La audiențele de astăzi acesta a solicitat primarului Pantazi clarificări legate de cererile de informare publică depuse în luna ianuarie 2015, la care nu a primit nici un răspuns. Purtătorul de cuvânt al Primăriei a fost însărcinat să se ocupe de transmisterea răspunsurilor.

 Menționăm faptul că secretarul Mircea Zuzan susține că nu a primit la mapa cu ordinea de zi nici un proiect care să vizeze operatorul local.

 Primarul Dumitru Pantazi nu a putut fi contactat să prezinte un punct de vedere în acest sens.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

Advertisements

Related posts

Zilele Municipiului: Viceprimarul Vasile Axinte calcă în picioare hotărârile de Consiliu Local: a cheltuit 42.407 lei fără nici o aprobare! Primarul solicită acum consilierilor finanţarea evenimentului cu încă 117.139,39 lei de la bugetul local

Răzvan Grecu

Lucrările de la padoc sunt aproape de finalizare. De mâine începe prinderea maidanezilor, iar polițiștii locali vor interveni dacă iubitorii de câini se vor opune acestei acțiuni

Răzvan Grecu

Carburantii se IEFTINESC de la 1 ianuarie!

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site