NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Autoritatea Național Sanitară în control la Spitalul CF Pașcani. Iată concluziile

O comisie din cadrul Ministerului Transportului s-a aflat în perioada 5-6 februarie într-o acțiune de control la Spitalul CF Pașcani.  

În urma verificărilor efectuate, unitatea medicală a fost avertizată să rezolve o parte din problemele de funcționare.

  

Conform purtătorului de cuvânt al spitalului, membrii comisiei au solicitat înființarea unui serviciu de prosectură, adică morgă. Aceștia au solicitat igienizarea spațiului pentru depozitarea materialelor de curățenie. În acest sens, conducerea Spitalului CF face demersurile necesare pentru realizarea serviciului de prosectură, pentru care așteaptă fonduri de la minister.

“În urmă solicitării din dată de 16. 01. 2015, în vederea obţinerii vizei anuale de funcţionare a Spitalului General CF. Paşcani, comisia din partea Ministerului Transportului s-a deplasat în teren pentru verificările care se impun în dată de 05. 02. 2015. Faţă de cele constatate s-a decis acordarea vizei pentru Autorizaţia Sanitară de Funcţionare pe anul 2015 cu program de conformare. Unitatea nu a fost sancţionată pe acesta speţă”, ne-a declarat Igor Velenciuc, purtătorul de cuvânt al Spitalului CF Pașcani.

FĂ O NOMINALIZARE PENTRU GALA ACTUALITATEA TV 2015
{module FĂ O NOMINALIZARE PENTRU Gala Actualitatea TV 2015}

Menționăm faptul că viza anuală a fost acordată, în urma controlului Autorității Național Sanitare. De asemenea, purtătorul de cuvânt ne-a relatat faptul că în această perioadă la unitatea spitalicească s-au prezentat mai mulți pacienți deoarece s-au agravat problemele respiratorii și pulmonare datorită perioadei în care ne aflăm. Astfel, 80 % din capacitate de internare a unității este ocupată.

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Pacientă cu COVID, operată de o tumoră la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi

Redacția

Nelu Tătaru: Avem trei-patru săptămâni grele. Fiecare caz nou de Covid poate provoca un focar

Redacția

Doina Azoicăi: „Cum dezinfectăm mâinile, suprafeţele, aerul şi obiectele“

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site