RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primarul Pașcaniului plin de ironii față de opoziție, la prima apariție într-o ședință online!

Interesul unor consilieri locali de a discuta pe marginea situației critice de la nivelul Spitalului Municipal Pașcani, precum și alte probleme locale, l-a făcut pe primarul Dumitru Pantazi să trateze în stilul caracteristic discuțiile.

Pe transmisia online, se putea vedea cu ochiul liber cum edilul local zâmbea și făcea ironii în timpul intervenției consilierei Mihaela Spiridon (PNL) și nu numai.

Pantazi le-a transmis celor din aparatul de specialitate că nu trebuie luați în considerare consilierii din opoziție.“Îi facem importanți, dacă îi luăm în seamă”, a precizat edilul celor care îl înconjurau.

La un moment dat și-a folosit mâna pentru a nu fi văzut cum zâmbește. Pe parcursul ședinței de astăzi, Pantazi și-a arătat încă odată, dacă mai era cazul, disprețul față de o parte din aleșii locali, nimeni alții decât reprezentanții cetățenilor din Pașcani.

  

Susținut de administratorul public Gică Zanet și viceprimarul Gabriela Nedelcu, Pantazi a respins orice inițiativă din partea PNL. Când explicațiile sau soluțiile oferite de  consilierii Marius Pintilie și Claudiu Bodoașcă nu îi conveneau, edilul local trecea la acuze invocând intervenții politice și de imagine.

Prin acest comportament, primarul municipiului blochează activitatea aleșilor locali, practic a forului legislativ, care este rezultatul votului cetățenilor.

Atitudinea primarului, plătit cu peste 16.000 lei  să vină la muncă, să se aplece pentru rezolvarea problemelor comunități în vremuri de criză, seamănă cu cea a unui individ care nu este interesat de respectarea legilor și drepturilor aleșilor locali.

Related posts

Pintilie continuă demersurile pentru redeschiderea la Pașcani a Serviciului eliberări Permise, Înmatriculări și Pașapoarte!

Marius Parteni

Un ieşean a ajuns şeful companiei care va construi autostrada Iaşi – Târgu Mureş

Redacția

Serile de film în aer liber continuă și în acest an, la Pașcani!

Iulia Huțanu
Încarcă...