NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Primarul Parisului, Anne Hidalgo, intră în cursa prezidențială din Franța

Primarul socialist din Paris, Anne Hidalgo, a declarat că va candida pentru șansa de a fi prima femeie președinte al Franței la alegerile prezidențiale din 2022. Liderul de extremă dreapta Marine Le Pen și-a lansat, de asemenea, campania duminică în sudul orașului Frejus, cu angajamentul de a apăra „libertatea” franceză.

„Cunoscând vremurile dificile pe care le traversăm și din dorința de a oferi speranță vieții noastre din viitor, am decis să candidez la președinția franceză”, a spus Hidalgo, în timp ce își anunța candidatura în orașul Rouen din nord-vestul Franței, potrivit Deutsche Welle.

Hidalgo nu este singura femeie care vizează Palatul Elysee – liderul de extremă dreapta Marine Le Pen și politicianul de centru-dreapta, Valerie Pecresse, și-au aruncat deasemenea mănușile în ringul electoral.

Emma Răducanu, primul mesaj după victoria US Open: „O luăm acasă”

  

12 Sep, 16:26 | Știri externe

Al doilea tunisian moare după ce s-a autoincendiat, într-o săptămână

12 Sep, 15:48 | Știri externe

Document FBI: Doi dintre teroriștii din 11 septembrie 2001, tratați ca niște VIP-uri de către funcționari ai Consulatului Arabiei Saudite

12 Sep, 15:07 | Știri externe

Anne Hidalgo, care a dublat benzile de biciclete și a redus viteza în capitala franceză poluată, l-a acuzat pe Emmanuel Macron că a împărțit națiunea.

Actualul primar al Parisului era o necunoscută în 2014,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Wikipedia sărbătorește 20 de ani de existență

Redacția

Consultantul politic Anton Pisaroglu, despre situația din Guineea: ”Președintele Alpha Condé ar trebui să fie eliberat și să-și reia atribuțiile”

Redacția

Stare de urgență și de criză timp de șase luni în Sicilia, din cauza incendiilor de vegetație

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site