NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primarul Dumitru Pantazi a decis cine sunt persoanele care vor interveni în cazul unei catastrofe la Pașcani (DOC)

 

Dumitru Pantazi a  dispus zilelel trecute, printr-o decizie de primar, persoanele care trebuie să intervină în situații de maximă urgență la Pașcani.  Acestea fac parte din Comitetul Local pentru Situații de Urgență, structură care raportează mai departe Comitetului Național.

 Pe plan local sunt 36 de persoane, în frunte cu edilul Dumitru Pantazi care este și președintele Comitetului. Vicepreședinte este Gabriela Nedelcu, viceprimarul municipiului, iar secretariatul este asigurat de secretarul UATM Pașcani, Irina Jitaru. Ceilalți 33 de mebri sunt persoane din aparatul de specialitate, dar și directori de regii, șefi servicii, și ingineri pe diverse domenii de activitate.

Aceștia sunt obligați să informeze Comitetul Național privind stările potenţial generatoare de situaţii de urgenţă şi iminenţa ameninţării acestora.De asemenea, sunt primii care vor interveni în caz de cutremure, inundații, sau alte dezastre care pun în pericol viața și bunurile cetățenilor.

Pentru ca populația să-i poată contacta atunci când situația o impune fiecare dintre cei 36 de membri ai Comitetului pentru situații de urgență au atașat, în tabelul în care sunt nominațizați, numerele de telefon, atât personale, cât și de serviciu.

 

 Vezi lista cu membrii comitetului de urgență din Pașcani

loading...
Advertisements

Related posts

Încep să se număre toate vehiculele de pe drumurile judeţului, inclusiv bicicletele

Redacția

Pantazi ironic la falimentul PSA: Administratorul special al fostului operator de apă a fost desemnat

Marius Parteni

Cum anume pot fi acoperite pierderile induse înregistrate de RAGCL Pașcani!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site