NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

7 incendii într-o singură zi, la Pașcani și Târgu Frumos

 

Zi de foc pentru pompierii de la secțiile din Pașcani și Târgu Frumos. Luni, 11 martie, aceștia au intervenit pe parcursul zilei la 7 solicitări de incendii, care s-au soldat cu pagube materiale însemnate. Majoritatea dintre ele au fost incendii de vegetație uscată, dar și la locuințe.

 

 

 În data de 11.03.2019, ora 09:05, Secția de Pompieri Pașcani a intervenit în municipiul Pașcani, strada Râpa Galbenă, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată de pe un teren viran. Au ars: aproximativ 50.000 mp de vegetație uscată. Cauza probabilă a incendiului: focul deschis în spații deschise.

În data de 11.03.2019, ora 10:28, Secţia de Pompieri Târgu Frumos a intervenit în comuna Belcești, satul Tansa, judeţul Iași, pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată de pe un teren viran. Au ars: aproximativ 20.000 mp de litieră  pădure și aproximativ 80.000 mp de teren viran. Cauza probabilă a incendiului: focul deschis în spații deschise.

În data de 11.03.2019, ora 10:54, Secţia de Pompieri Târgu Frumos a intervenit în comuna Belcești, satul Tansa, judeţul Iași, pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată de pe un teren viran. Au ars: aproximativ 30.000 mp de vegetație uscată. Cauza probabilă a incendiului: focul deschis în spații deschise.

În data de 11.03.2019, ora 11:17, Secţia de Pompieri Târgu Frumos a intervenit localitatea Târgu Frumos, strada Petru Rareș, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu produs la un depozit de lemne.A ars: aproximativ 0,5 mc masă lemnoasă şi s-au degradat aproximativ 500 kg de furaje. Cauza probabilă a incendiului: focul deschis în spații deschise.

În data de 11.03.2019, ora 12:20, Secţia de Pompieri Târgu Frumos a intervenit în comuna Belcești, satul Munteni, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință. Au ars: casa de locuit în proporție de 90%, două paturi, două dulapuri din lemn şi diverse materiale textile. S-au degradat: un frigider, un aragaz și trei ferestre. Cauza probabilă a incendiului: focul deschis în spații deschise

În data de 11.03.2019, ora 13:10, Secţia de Pompieri Târgu Frumos a intervenit comuna Belcești, satul Satu Nou, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu produs la o groapă de gunoi. Au ars: 3000 mp. Cauza probabilă a incendiului: focul deschis în spații deschise.

În data de 11.03.2019, ora 19:26, Secţia de Pompieri Târgu Frumos a intervenit comuna Balș, satul Boureni, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată de pe un teren viran. Au ars: aproximativ 5.000 mp de vegetație uscată. Cauza probabilă a incendiului: focul deschis în spații deschise.

 

 

loading...
Advertisements

Related posts

SuperCupa României pe județ a ajuns la Cristești! Moldova – Unirea Mircești 1-1 (4-3 d.p.)

Marius Parteni

Revelion în stradă! Muzică bună, spectacol pirotehnic impresionant, dar autorităţile au lipsit

Ema Roman

Noi restricții de apă la Pașcani din cauza avariei de la Hanul Ancuței

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site