NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

7 incendii într-o singură zi, la Pașcani și Târgu Frumos

 

Zi de foc pentru pompierii de la secțiile din Pașcani și Târgu Frumos. Luni, 11 martie, aceștia au intervenit pe parcursul zilei la 7 solicitări de incendii, care s-au soldat cu pagube materiale însemnate. Majoritatea dintre ele au fost incendii de vegetație uscată, dar și la locuințe.

 

 

 În data de 11.03.2019, ora 09:05, Secția de Pompieri Pașcani a intervenit în municipiul Pașcani, strada Râpa Galbenă, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată de pe un teren viran. Au ars: aproximativ 50.000 mp de vegetație uscată. Cauza probabilă a incendiului: focul deschis în spații deschise.

În data de 11.03.2019, ora 10:28, Secţia de Pompieri Târgu Frumos a intervenit în comuna Belcești, satul Tansa, judeţul Iași, pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată de pe un teren viran. Au ars: aproximativ 20.000 mp de litieră  pădure și aproximativ 80.000 mp de teren viran. Cauza probabilă a incendiului: focul deschis în spații deschise.

În data de 11.03.2019, ora 10:54, Secţia de Pompieri Târgu Frumos a intervenit în comuna Belcești, satul Tansa, judeţul Iași, pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată de pe un teren viran. Au ars: aproximativ 30.000 mp de vegetație uscată. Cauza probabilă a incendiului: focul deschis în spații deschise.

În data de 11.03.2019, ora 11:17, Secţia de Pompieri Târgu Frumos a intervenit localitatea Târgu Frumos, strada Petru Rareș, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu produs la un depozit de lemne.A ars: aproximativ 0,5 mc masă lemnoasă şi s-au degradat aproximativ 500 kg de furaje. Cauza probabilă a incendiului: focul deschis în spații deschise.

În data de 11.03.2019, ora 12:20, Secţia de Pompieri Târgu Frumos a intervenit în comuna Belcești, satul Munteni, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință. Au ars: casa de locuit în proporție de 90%, două paturi, două dulapuri din lemn şi diverse materiale textile. S-au degradat: un frigider, un aragaz și trei ferestre. Cauza probabilă a incendiului: focul deschis în spații deschise

În data de 11.03.2019, ora 13:10, Secţia de Pompieri Târgu Frumos a intervenit comuna Belcești, satul Satu Nou, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu produs la o groapă de gunoi. Au ars: 3000 mp. Cauza probabilă a incendiului: focul deschis în spații deschise.

În data de 11.03.2019, ora 19:26, Secţia de Pompieri Târgu Frumos a intervenit comuna Balș, satul Boureni, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată de pe un teren viran. Au ars: aproximativ 5.000 mp de vegetație uscată. Cauza probabilă a incendiului: focul deschis în spații deschise.

 

 

loading...
Advertisements

Related posts

Ministrul interimar de la Educatie le pregateste ceva profesorilor

Oana Cordoneanu

ApaVital îi nemulțumește pe pășcăneni: Solicitările acestora nu au rezolvare din motive de neînțeles pentru ei

Ema Roman

Plaje închise în Franța din cauza algelor toxice – doi oameni au murit

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site