NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primarul a solicitat aducerea în Comisia de disciplină a funcționarului acuzat că ar fi solicitat bani pentru facilitarea unei angajări în Primăria Municipiului Pașcani

Primarul Marius Pintilie a solicitat astăzi, prin intermediul viceprimarului Cristian Rățoi, care i-a preluat atribuțiile pentru o perioadă de 14 zile, Compartimentului de Resurse Umane să convoace Comisia de disciplină în vederea analizării cazului în care un funționar public este acuzat că a pretins și primit bani pentru a facilita angajarea unei tinere în Primărie.

Este vorba despre cazul prezentat în presa locală, în care un pășcănean a depus la Poliția Pașcani, vineri, o plângere împotriva unui funcționar, care a pretins 7.500 de lei pentru angajarea unei tinere ce a absolvit Universitatea ”Alexandru Ioan Cuza”, specialitatea Administrație Publică. Ulterior, funcționarul a mai solicitat 1.000 de lei, pentru întocmirea unor formalități. Totul s-ar fi petrecut în perioada iulie – septembrie 2021

Advertisements

Postul unde urma să fie angajată persoana era la Registratură, exact acolo unde lucrează și funcționarul acuzat de solicitarea banilor. Persoana împotriva căreia a fost depusă plângerea la Poliția Pașcani este Monica Oneață, cea care în trecut a mai fost cercetată și condamnată la închisoare pentru furtul unei sume de bani din casieria Primăriei.

Funcționarul acuzat este încadrat în cadrul Serviciul Administrație Publică, din subordinea secretarului general Irina Jitaru. Aceasta din urmă poate fi frecvent văzută în biroul de la Registratură, servind cafeaua sau fumând.

Advertisements
  
Advertisements
Advertisements

Related posts

Apa va fi întreruptă în localități din zona Pașcani, pe 12 octombrie

Redacția

Senatorul USR Dan Lungu solicită clasarea galeriilor subterane din Pașcani

Redacția

Licitație publică cu strigare pentru închirierea spațiilor din cele două piețe agroalimentare

Oana Cordoneanu
Încarcă...