NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primarul a blocat o propunere venită din partea unui consilier pe marginea proiectului privind zonarea municipiului

Finalul de an nu a adus normalitatea în legislativul local, așa cum ar fi fost corect. Primarul municipiului s-a arătat foarte deranjat de o propunere venită din partea unui consilier, iar din acest motiv era dispus să crească nivelul taxelor și impozitelor pentru mai mulți contribuabili.

 

În ședința unită de ieri a comisiilor de specialitate din cadrul Consiliului Local, Sorin Olariu de la PMP a propus două modificări la proiectul ce face referire la zonarea municipiului. Acesta a solicitat ca pe strada Gării casele și imobilele incluse în zona A să fie cele de la Bariera Depoului CFR până la sediul AgroComplex, nu până la școala Specială cum este cuprins în proiect.

  

Dumitru Pantazi nu a fost de acord cu această modificare. El a susținut că în aceste condiții ar trebui trecute în zona A de impozitare și strada Fântânele, precum și porțiunea din strada Gării de la Bariera Depoului până la Pasarelă.

Cel mai probabil primarul s-a simțit vânat de propunerea consilierului local, în sensul că va fi obligat să achite impozite mai mari la societate și a propus includerea străzii Fântânele pentru că acolo își desfășoară activitatea firma lui Sorin Olariu.

Advertisements
Advertisements

În cele din urmă, propunerea lui Olariu, absent astăzi de la ședința de plen, nu s-a mai concretizat într-un amendament la proiectul de hotărâre, motiv numai bun pentru secretara Irina Jitaru să le transmită în șoaptă primarului și președintelui de ședință că nu este nevoie să fie supus la vot.

Consilierii au aprobat în unanimiate proiectul, după ce au stabilit ca străzile să fie trecute în ordine alfabetică pe fiecare zonă și au încadrat în zona C strada Cerbului, care figura asfaltată, dar în realitate ea este pietruită.

 

 

 

Advertisements
Advertisements

Related posts

Pașcaniul ar putea avea o zonă de agrement în Parcul Peștișorul și un patinoar, dacă primarul și consilierii PSD vor fi de acord!

Răzvan Grecu

Wizz Air a anulat mai multe zboruri de pe aeroportul din Suceava

Redacția

Propunere: pauză de masă obligatorie de o oră în instituțiile publice

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site