NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Urătura lui Avramiuc pentru colegii din CL, la punctul diverse!!! (VIDEO)

Aleșii locali au avut parte la finalul ședinței de astăzi de o urătură. Cel care ar încercat să mai detensioneze situația din legislativul local a fost consilierul PSD Vasile Avramiuc.

 

 

La finalul ședinței acesta s-a ridicat în picioare și a început să citească pe foi urătura pregătită. Toți aleșii locali au fost menționați în această urătură, mai mult sau mai puțin. Ultimii urați au fost primarul și deputatul Vasile Axinte.  

Consilierul Avramiuc a făcut apel la consilieri să îngroape securea războiului și să pună umărul la susținerea proiectelor, dar a uitat că de când a ajuns în legislativul local nu a ratat niciodată ocazia să îi ironizeze pe cei care nu fac parte din același partid cu el. 

{youtube}PaFSmxzR4Jo{/youtube} 

 

 

Advertisements
Loading...

Related posts

Evenimente cultural artistice, prilejuite de sărbătorile de iarnă, la Lespezi

Ema Roman

Premieră locală din cauza COVID-19! Actualitatea TV a realizat, în direct, o emisiune în care moderatorul, invitații și regia tehnică au fost în locații diferite!

Redacția

Interviu acordat de Costin Niculiță, campionul la rugby 7 în Baia Mare. „Mașinăria” nemților își întoarce recunoștința către antrenorul din Pașcani, cel care l-a descoperit!

Teona Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site