NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primarii din județ vor primi manuale din care să învețe cum să acționeze în caz de secetă și inundații

Miercuri, 3 aprilie, în Sala Mare a Prefecturii, de la ora 11, va avea loc o întâlnire convocată de reprezentanţi ai Ministerului Mediului şi Schimbărilor Climatice.

 

La această întâlnire au fost invitaţi toţi primarii din judeţul Iaşi, dar şi membrii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

”Un reprezentant al Ministerului Mediului şi Schimbărilor Climatice va susţine o instruire pe linie de situaţii de urgenţă. Totodată, vor fi distribuite manuale privind managementul situaţiilor de urgenţă în caz inundaţii şi secetă hidrologică. Astfel de instruiri se organizează în perioada martie – mai 2013, în toate judeţele din ţară. După instruirea privind situaţiile de urgenţă vor fi prezentate şi alte materiale susţinute de Agenţia pentru Protecţia Mediului Iaşi sau APIA”, a declarat Felix Guzgă, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Iași.

sursa oradeiasi.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Primăria are banii pentru modernizarea Palatului Cantacuzino. Execuția începe după realizarea proiectului tehnic și licitația de atribuire a lucrărilor

Marius Parteni

Zăpada nu a dat bătăi de cap autobuzelor RAGCL

Irina Gherasim

Marius Pintilie a notificat municipalitatea că va elibera spațiul din fața Gării! Pantazi a recunoscut că Primăria nu avea niciun proiect pentru amplasarea locomotivei în acea zonă!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site