NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria vrea să angajeze zilieri pentru întreținerea locurilor de joacă

Viceprimarul Cristian Rățoi a ajuns la concluzia că personalul Gospodăriei Comunale care se ocupă de întreținerea locurilor de joacă nu este îndeajuns, și din această cauză unele dintre acestea nu sunt îngrijite. Pentru a putea rezolva problema, Rățoi vine cu o propunere inedită, și anume angajarea de zilieri.

În acest sens, în perioada următoare, acesta va întocmi un proiect de hotărâre, conform declarației sale, pe care-l va prezenta spre aprobare Consiliului Local.

Intervenția pe acest subiect a fost făcută în conferința de presă ce a avut loc joia trecută, în urma unei întrebări adresate de un jurnalist ce viza starea în care se află mai multe locuri de joacă din municipiu.

 „Este adevărat și vreau să vă spun că din cauză că nu am personal, voi veni în Consiliul Local cu o prevedere legală pe care o voi prinde într-un proiect de HCL pentru angajare de zilieri pentru a putea rezolva toate problemele. Am ajuns la concluzia că 10 oameni nu au cum,” a declarat Cristian Rățoi, viceprimarul Municipiului Pașcani.

  
Advertisements

Related posts

Liberalii acuză că proiectele lor nu sunt puse pe ordinea de zi!

Răzvan Grecu

O nouă viziune la RAGCL. Șefii vor să optimizeze transportul în comun

Teona Gherasim

Șefii Primăriei ironizați de USR pe tema noului cimitir! „Misterul cimitirului de un milion și jumătate de euro, din Pașcani”!

Marius Parteni
Încarcă...