NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Nicușor Dan, reacție după ce Gabriela Firea l-a acuzat că taie stimulentele pentru nou-născuți, gravide și persoane cu dizabilități: Dintr-o eroare umană, anunțul de site-ul DGASMB nu corespunde realității

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a reacționat luni după ce a fost acuzat de fostul edil Gabriela Firea că tăie subvențiile financiare pentru nou-născuți, gravide și persoane cu dizabilități, susținând că „nu se pune problema” și că „dintr-o eroare umană, anunțul apărut pe site-ul Direcției Generale de Asistență Socială a Municipiului București (DGASMB) nu corespunde realității”.

„Nu se pune problema ca stimulentele financiare pentru nou-născuți, vouchere materna și persoane adulte cu dizabilități să nu mai fie plătite. Dintr-o eroare umană, anunțul apărut pe site-ul Direcției Generale de Asistență Socială a Municipiului București nu corespunde realității.

În continuare vor fi preluate cereri pentru plata stimulentelor financiare pentru nou-născuți, vouchere materna, persoane adulte cu dizabilități, copii cu dizabilități, familii monoparentale si sprijin pentru prevenirea abandonului scolar. Acestea urmează să fie plătite în același cuantum ca până acum”, a declarat Nicușor Dan.

Anterior, fostul primar general al Capitalei, Gabriela Firea a susţinut, luni, că actualul primar g

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Jocurile Olimpice ar putea fi anulate definitiv, dacă nu se vor desfășura în vara anului 2021

Redacția

O fabrică de jucării de pluş s-a reprofilat și produce măști și halate de protecţie

Redacția

Cum arată o clasă unde elevii se vor întoarce din 2 iunie. Imagini din interiorul unei școli

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site