NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Cîţu: „Miza noastră în Educaţie nu este de a face un pic altceva, un pic altfel sau la fel ca până acum. Este a face şcoala de secol 21”

„Dincolo de performanţele cunoscute ale elevilor, liceul vostru este primul din Capitală care îşi asumă startul unor reforme profunde. Este extraordinar că alegeţi să implementaţi un program pilot, bazat pe proiectul România Educată. Un proces de predare, învăţare, evaluare, mai aproape de cerinţele şi exigenţele unui învăţământ modern, centrat pe elevi.

 Prin acest pas, definim începutul unor reforme profunde în educaţie. (…) Nu ne oprim aici. În rmătorii ani, prin PNRR, este prevăzută finanţarea a 60 de şcoli pilot. Ţin foarte mult la reformarea învăţământului şi vom reuşi să facem acest lucru prin România Educată”, a transmis premierul Cîţu. 

Prim-ministrul a mai transmis că săptămâna aceasta programul „România Educată” va fi adoptat şi implementat.

„Tocmai pentru că nu este cazul să pierdem timpul, săptămâna aceasta vom adopta şi implementa programul. (…) Miza noastră în educaţie nu este de a face un pic altceva, un pic altfel sau la fel ca până acum. Miza noastră este a face altfel altceva. Adică şcoala de secol 21, în România secolului 21, aşa cum ne dorim cu toţii”, a transmis premierul Cîţu, luni.

  

Şi preşedintele României Klaus Iohannis a vizitat o şcoală luni dimineaţa. Şeful statului a declarat,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Prutul a depăşit cu 84 de centimetri cota de pericol. Situația este și mai critică din cauza viiturilor din Ucraina

Redacția

Democrația, în pericol din cauza coronavirusului. Cum profită de pandemie liderii politici aspiranți la dictatură

Redacția

Orban: „Dacă cei din PNL nu te susţin pentru poziţia de preşedinte, îţi pierzi legitimitatea pentru ocuparea funcţiei. Voi câştiga alegerile”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site