NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria sfătuiește market-urile și farmaciile cum să-i ajute pe cei afectați de caniculă

Pentru următoarea perioadă este emisă o atenționare de cod galben de caniculă pentru zonele de câmpie și podiș, iar temperaturile vor ajunge până la 38 de grade Celsius, fiind cele mai caniculare zile din această vară.

Reprezentanții primăriei susțin că au fost emise la începutul verii adrese către farmaciile și market-urile din oraș, prin care li se cere să îi ajute pe cei afectați de temperaturile ridicate oferindu-le un pahar cu apă rece, iar astfel oamenii beneficiază și de un loc unde să se odihnească.

  

Cortul anti-caniculă nu va fi amplasat deoarece în Pașcani indicele de umezeală nu depășește 80 de unități, iar în termometru nu se înregistrează peste 36 de grade, conform reprezentanților Primăriei Pașcani.

Un proiect privind amplasarea unor cișmele în municipiul Pașcani a fost aprobat de către Primărie, însă până și inițiatorul acestuia, consilierul PMP Sorin Olariu, declara la începutul lunii iunie că nu crede că proiectul va fi implementat prea curând. De atunci au trecut aproximativ două luni, perioada caniculară lovește din plin, iar orașul tot nu beneficiază de cișmele.

Advertisements

Related posts

De pe tronsoanele de drum DJ 208L Paşcani – Mirosloveşti şi DJ 208N Lespezi – Vânători vor fi tăiați arbori

Redacția

Reprezentanții ApaVital către chiriașii ANL: „Apa a fost sistată din cauza Primăriei”

Răzvan Grecu

Pentru că nu au cadru legal să-și încaseze banii de la cetățenii fără contract, ApaVital amenință că va obliga Primăria să achite aceste sume!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site