NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

SuperCupa României pe județ a ajuns la Cristești! Moldova – Unirea Mircești 1-1 (4-3 d.p.)

Modolva Cristești a câștigat ieri seară Supercupa României, faza județeană. Aceștia au trecut după lovituri de departajare de echipa Unirea Mircești.

 

  

Meciul dintre Moldova Cristești și Unirea Mircești a avut de toate: goluri, eliminați și un deznodământ decis de loviturile de departajare. Cei din Mircești au deschis scorul în întâlnirea care a avut loc pe stadionul municipal din Pașcani. Începutul reprizei secunde avea să aducă o eliminare în tabăra celor din Cristești, lucru care i-a făcut pe cei din tribune să creadă că soarta partidei este pecetluită.

În minutele de final Moldova Cristești a reușit egalarea, după care au urmat loviturile de departajare. Campionii județului au fost mai inspirați în execuții și s-au impus cu 4-3.

Moldova Cristești a câștigat Liga a IV-a județeană la fotbal, în ediția 2018-2019. Unirea Mircești este echipa care și-a adjudecat Cupa României, faza județeană. 

Advertisements

Related posts

Un preot îi duce la mare în fiecare an pe copiii nevoiaşi: anul acesta 180 de micuţi au ajuns pe plajă, cei mai mulţi pentru prima oară

Redacția

Canicula a făcut prima victimă la Pașcani. Un bărbat a decedat în plină stradă

Irina Gherasim

Adăposturi de sticlă, anti-COVID. Cum se adaptează un restaurant din Amsterdam pandemiei de coronavirus

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site