RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Tinere din Pașcani și Todirești date dispărute la câteva ore după ce au plecat de acasă

Cazul Caracal îi face mai temători pe părinți! În ultima săptămână, la Poliția Pașcani au fost înregistrate două sesizări privind dispariția unor minore, la doar câteva ore după ce acestea au plecat de acasă. Din fericire ele au fost identificate rapid.

 

  

În ultimul caz, o minoră de 13 ani din Todirești a plecat sâmbătă seară de acasă după o ceartă cu mama. Ea a fost identificată câteva ore mai târziu. Plecase la niște amici, la un grătar.

Într-un alt caz, o fată de 14 ani din Pașcani, care nu mai răspundea  apelurilor telefonice ale familiei a fost dată dispărută. Aceasta a plecat cu un grup  de prieteni la o petrecere într-o altă localitate.  S-a întâmplat weekendul trecut. Familia a alertat Poliția, care a luat legătura cu grupul de tineri. Minora a ajuns acasă la 24 de ore distanță.

A declarat polițiștilor că a rămas fără baterie la telefon, dar nu avea intenția de fugi sau ascunde de familie.

 

Related posts

Copil bătut cu bestialitate de tatăl său în timp ce mama se amuză filmând scenele (Video)

Redacția

Un șofer era atât de beat încât nu şi-a dat seama că a lovit o maşină, a mers mai departe şi a mai izbit două. Alcoolemia incredibilă descoperită la analize

Redacția

Propunere în Parlament: Persoanele care fac comerț stradal neautorizat să fie amendate de Poliție, Jandarmerie și Poliția Locală

Redacția
Încarcă...