RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

Prima reacţie după ce Ponta a vorbit de ”ofiţerul acoperit” din PSD

Liderul PSD Alba, deputatul Ioan Dîrzu, întrebat despre ofiţerul acoperit care vrea să preia puterea în PSD la care s-a referit Victor Ponta, declară că fostul premier “ştie ce vorbeşte” şi ar trebui să spună de cine e vorba.

 

Liderul PSD Alba, Ioan Dîrzu, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că nu ştie la cine se referă fostul premier, dar că acesta ar trebui să spună cine este ofiţerul acoperit care vrea să preia puterea în PSD.

  

”Sincer, eu habar nu am. Nu mă pot pronunţa pentru că nu ştiu despre cine e vorba. Probabil ei ştiu, eu nu mă pot băga pentru că nu cunosc. E clar că ne trebuie unitate să câştigam localele şi parlamentarele. Eu cred că Ponta ştie ce vorbeşte şi să spună de cine e vorba”, a spus Dîrzu.

Referitor la faptul că Alina Gorghiu, copreşedintele PNL, a cerut investigaţii în pe acest subiect, Dârzu este de părere că aceasta încearcă doar să “mascheze” problemele pe care le are PNL.

”Alina Gorghiu încearcă să găsească subiecte pentru a fi preluate de presă. Nu ar trebui să o preocupe situaţia din alte partide. Pentru a masca problemele pe care le are PNL încearcă să mute atenţia în alte părţi”, a spus deputatul Ioan Dîrzu.

Fostul premier Victor Ponta scria, vineri, pe o reţea de socializare, că preşedintele PSD, Liviu Dragnea, nu ar trebui să îşi dea demisia din fruntea partidului, întrucât trebuie să ţină formaţiunea unită şi să o ferească de toţi “ofiţerii” acoperiţi sau descoperiţi care vor să o preia. Ulterior, Ponta a precizat că atunci când a scris despre ofiţeri acoperiţi sau nu care ar dori să preia PSD nu se referea la numărul 2 din partid, Valeriu Zgonea, ci la un vicepreşedinte care a făcut parte din Guvern.

Sursa: gandul.info

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

PIERDUT CERTIFICAT CONSTATATOR AL SC NEC GROUPTRANS.MG SRL

Redacția

Fenomenul straniu din Sarmizegetusa Regia, înaintea solstiţiului de iarnă. Cum se înfăţişează capitala Regatului Dac

Redacția

10 ponturi pentru a vedea întreaga lume cu bani puţini. De ce e important ce vârstă ai şi în ce perioadă a anului mergi în vacanţă

Redacția
Încarcă...