RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Prima reacție a antrenorului Simonei Halep, Patrick Mourtaglou, în scandalul de dopaj

Patrick Mouratoglou, antrenorul Simonei Halep, a postat pe Instagram un mesaj de susținere pentru Simona Halep, după ce aceasta a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului.

Patrick Mouratoglou i-a transmis sportivei că îi este alături până la capăt. „Te susțin 100% în această luptă, Simona. Până la capăt”, a scris Patrick Mouratoglou pe Instagram.

Prima reacție a antrenorului Simonei Halep, Patrick Mourtaglou, în scandalul de dopaj Prima reacție a antrenorului Simonei Halep, Patrick Mourtaglou, în scandalul de dopaj.Foto: Instagram

Cea mai bună jucătoare română de tenis, Simona Halep, a anunţat, vineri, pe Instagram, că a fost testată pozitiv la un control antidoping, la substanţa roxadustat. Ea a fost suspendată provizoriu din competiții de Agenția Internațională de Integritate în Tenis.

  

„Astăzi începe cel mai dificil meci din viaţa mea: o luptă pentru adevăr. Am fost notificată că am fost testată pozitiv pentru o substanţă numită Roxadustat, într-o cantitate extrem de mică, lucru care a venit ca cel mai mare şoc al vieţii mele”, a scris pe Instagram Simona Halep, fost lider mondial, în prezent aflată pe locul 9 în clasamentul WTA. „În toată cariera mea, ideea de a trişa nu mi-a trecut nici măcar o dată prin minte şi este total împotriva valorilor cu care am fost educată.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Arc peste timp! CSȘ, trecut și prezent, se reunesc duminică pentru un meci demonstrativ!

Marius Parteni

Atleții pășcăneni pe podium la concursurile la care au participat în ultimele zile

Redacția

Sportiva bielorusă hărțuită de regimul Lukașenko și-a vândut o medalie cu 21.000 de dolari. Ce vrea să facă Țimanovskaia cu banii

Redacția
Încarcă...