RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Noul elev al lui Patrick Mouratoglou s-a calificat în finala ATP Stockholm

Danezul Holger Rune, noul elev al lui Patrick Mouratoglou, s-a calificat în finala turneului „ATP 250” de la Stockholm, după ce l-a învins sâmbătă pe Alex De Minaur (favorit 5).

Holger RuneFoto: Pavel Danev / AP / Profimedia

Holger Rune s-a calificat în finala ATP Stockholm

  

Aflat pe locul 27 în clasamentul mondial, Rune s-a impus după aproape trei de ore joc în fața australianului, scor 4-6, 7-6(1), 7-5.

Rune (cap de serie nr. 7) se va duela pentru trofeu cu învingătorul partidei dintre grecul Stefanos Tsitsipas (5 ATP, principal favorit) și finlandezul Emil Ruusuvuori (52 ATP).

Patrick Mouratoglou îl aseamănă pe Holger Rune cu Carlos Alcaraz

Patrick Mouratoglou și Holger Rune au început colaborarea după ce Simona Halep a fost operată la nas (fosta lideră WTA a fost între timp suspendată fiind testată pozitiv cu roxadustat).

Francezul a afirmat că vede în Carlos Alcaraz modelul perfect pentru noul său elev, care are cu siguranță multe de învățat de la liderul ATP.

„O văd ca pe o provocare pentru Holger. Se poate gândi: Băiatul acesta va fi competitorul meu în viitor. Este un lucru pozitiv,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Italienii care au aterizat la Craiova, în loc de Cracovia, contactați de echipa Aeroportului / Cuplul vizitează locuri din România

Redacția

VIDEO Imagini inedite cu Vladimir Putin la începutul anilor 1990: în trening, jucând tenis de masă şi pescuind în Finlanda / ”Ce s-ar întâmpla dacă un milion şi jumătate de ruşi ar trece graniţa?”

Redacția

„Nu trebuia să le dăm Houthi ce vor, însă exact asta am făcut”. Au fost americanii ademeniți să înceapă un război cu Yemen? – ANALIZĂ

Redacția
Încarcă...