NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Prețuri umflate de cântare modificate, în piețele din Pașcani!

Struguri cu zeci de lei mai scumpi din cauza unor cântare pe care comercianții le-au modificat pentru a vă fura banii. Asta au găsit polițiștii locali în cele două piețe agroalimentare din Pașcani. Într-o razie alături de șeful Administrației Piețelor, au fost aplicate amenzi, iar un astfel de cântar a fost ridicat de agenți și dus la sediul Poliției.

 

 

În câteva ore, șase comercianți de struguri au fost sancționați pentru că nu aveau atestate de producător sau buletin de verificare metrologică a cântarului pe care îl foloseau. Trei din localitatea Slobozia Bradului și alți trei din Pașcani. Unul dintre ei încărca cu până la 15 kg greutatea unui sac cu struguri.

Tot cu acest prilej, a fost amendat și un pășcănean care, deși nu era implicat, s-a luat la harță cu polițiștii pe care i-a filmat în timp ce scriau sancțiuni. 

Au fost însă și agenți economici care au demonstrat că sunt în regulă cu toate actele. Ei au continuat să-și vândă marfa în piață. Verificările continuă și în zilele următoare în cele două piețe din municipiul nostru.

 

 

loading...
Advertisements

Related posts

Bruta din cartierul Vatra a fost reținută pentru 24 de ore. Corupție sexuală, lipsire de libertate, viol și incest, acestea sunt capetele de acuzare ale unui individ care și-a torturat familia

Marius Parteni

Intermediarul de la RAR care făcea programări pe pile, ţinut în casă încă o lună

Redacția

Un important om de afaceri din Iași contestă la Judecătorie o amendă dată de polițiștii pășcăneni

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site