RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Mihai Constantinescu va concerta vineri pe scena Casei de Cultură în cadrul evenimentului „Domnilor profesori, cu dragoste

Șaisprezece profesori care au ieșit la pensie, de la catedra profesori maiștri instructori și care și-au dedicat câteva decenii din viață activității desfășurate la catedră, vor fi omagiate în cadrul unei acțiuni. Devenit deja tradiție la Pașcani, evenimentul cultural „Domnilor profesori, cu dragoste!” ajuns la a X-a ediție, va avea loc vineri seara la Casa de Cultură „Mihail Sadoveanu”. 

Sala de spectacole a Casei de Cultură Pașcani va găzdui vineri, 7 octombrie 2016, începând cu ora 18.00 momentul de excepție.

“Vineri, 07 octombrie 2016 începând cu ora 17.45 va avea loc a X -a ediție a Domnilor profesori, cu dragostemanifestare dedicată cadrelor didactice cu ocazia Zilei Internaționale a Educației. Anul acesta vor fi premiați profesorii-maistri instructori de la instituțiile de învățământ din municipiul Pașcani.În ataș vă trimitem lista cu cadrele didactice elogiate și premiate. Totodată va avea loc și un spectacol susținut de Mihai Constantinescu. Intrarea în sală se face pe bază de invitație. Persoanele care doresc să participe la spectacol pot procura invitațiile de la sediul instituției”, ne-a declarat Daniela Calistru, director Casa de Cultură Pașcani.

  

În onoarea lor, artistul Mihai Constantinescu va susține un frumos spectacol artistic. Accesul în sala de spectacole se face pe baza invitației, iar conducerea oferă prilejul de a vedea întregul eveniment și doritorilor. Pentru procurarea biletelor trebuie să vă prezentați la sediul instituției culturale.

Listă cu persoanele premiate în cadrul manifestării Domnilor profesori, cu dragoste

Colegiul Tehnic de Căi Ferate Unirea Pașcani

LUNGU VASILE

DASCĂLU GHEORGHE

DEMETERC ANDREI

CONȚU AGRIPINA

AVRĂMIUC VASILE

GHEGHI ADRIAN

PĂDURARU GHEORGHE

CREȚU DUMITRU

Liceul Tehnologic Mihai Busuioc Pașcani

PANTAZE MARICICA

VULPE TAMARA

NEDELCU ELENA

TCACI MARIA

Liceul Teoretic Miron Costin Pașcani

OȘLOBEANU EMIL

Liceul Tehnologic Nicolae Iorga Pașcani

ANCUȚA MANOLE Școala Gimnazială Nicolae Iorga Pașcani

CEPARU LUDMILA

Clubul Copiilor Pașcani

 

APETREA VASILE

Related posts

Eveniment fotbalistic important marcat sâmbătă la Pașcani! (Video)

Marius Parteni

Programul Festivalului de Folclor „La Fântâna Dorului”, organizat de Liceul „Nicolae Iorga” Pașcani

Iulia Huțanu

O nouă competiție regională de fotbal pentru copii, la Pașcani – Cupa 1 Decembrie la Fotbal

Carmen Bălăceanu
Încarcă...