RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Președintele PDL Iași a fost la Pașcani să instruiască pedeliștii cu privire la referendumul de demitere a președintelui Traian Băsescu (VIDEO)

Pedeliștii se pregătesc de referendumPreședintele PDL Iași, senatorul Dumitru Oprea, a fost prezent astăzi, în Pașcani, la o întâlnire cu președinții filialelor organizației din zona Pașcani și Târgu Frumos. La această ședință, ce s-a desfășurat în sala de ședințe situată la parterul vechii Primăriei, au participat aproximativ 25 de președinți de organizații locale.

Senatorul Dumitru Oprea a declarat pentru NewsPascani.com că scopul acestei ședințe a fost pregătirea referendumului de pe 29 iulie și mobilizarea membrilor PDL pentru mitingul pentru susținerea președintelui Traian Băsescu ce va ave loc la Iași pe 21 iulie.

„Cu ocazia asta am avut dialog cu oamenii despre participarea noastră la secțiile de votare și despre mitingul ce va avea sâmbăta viitoare pe 21 iulie la ora 11:00 la Iași în Piața Palatului. Vor veni atâți români câți nu a mai văzut Iașul din 2007 când la alt referendum de alungarea președintelui Băsescu au fost vreo 40.000 de cetățeni. Sperăm ca și acum să se întâmple la fel.” a declarat Dumitru Oprea, președintele PDL Iași.

  

Oprea a spus că scopul principal al întâlnirii a fost stabilirea delegării membrilor de partid la cele 61 de secții de votare din zona Pașcaniului și a orașului Târgu Frumos.

Întrebat despre rezultatele proaste de la Pașcani de la alegerile locale, Oprea a spus că nu este mulțumit de rezultatele alegerilor locale la nivelul municipiului Pașcani, nici de cele de la nivelul județului, dar că trebuie privit înainte, nefiind acum momentul de răfuieli în interiorul partidului.

{flv}diverse/intalnire pdl la primaria veche{/flv}

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Deputatul Axinte deschide încă un cabinet parlamentar

Marius Parteni

PNDR rămâne oportunitatea de dezvoltare a satului românesc

Redacția

Senatorul Lazăr cere ministrului Sănătății să introducă trei medicamente pe lista de tratament gratuit a persoanelor infectate cu virusul hepatitei C

Redacția
Încarcă...