NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Presa greacă: 29 de turiști din România și Bulgaria, depistați cu coronavirus la frontieră

Autoritățile elene au depistat vineri 29 de turiști infectați cu coronavirus la punctul de trece al frontierei Kulata – Promachonas, cu toții venind din România sau Bulgaria, scrie publicația greacă iefimerida.gr, preluat de g4media.ro.

Guvernul Greciei se află la ora transmiterii acestei știri în ședință cu oficiali guvernamentali și cu experți din domeniul sănătății pentru a discuta evoluția cazurilor de coronavirus de când Grecia a început să primească turiști din străinătate. reuniunea a fost convocată după creșterea cazurilor de infecție cu coronavirus în urma deschiderii granițelor pentru turiștii străini.

Încă de ieri, Executivul de la Atena a anunțat ieri că e gata să reimpună restricțiile de circulație de lunea viitoare, după ce în ultima perioadă regulile pentru evitarea infecției cu Covid-19 au fost ignorate frecvent pe teritoriul țării, transmite publicația Kathimerini.

Purtătorul de cuvânt al executivului a spus că guvernul este preocupat de numărul în creștere de cazuri din țările vecine din Balcani, precum și de turiștii care vin cu mașina prin Bulgaria – adică și de turiștii români.

ZIARUL DE IASI

loading...
Advertisements

Related posts

Ion Țiriac ridică bloc de 80 de etaje în locul unui turn simbol al Capitalei

Redacția

Protest pentru autostradă: o coloană de maşini va merge de la Iaşi până la Tg. Mureş

Redacția

Parohiile din Moldova au rămas fără venituri, ca urmare a suspendării activităţilor religioase din cauza coronavirusului

Redacția
Încarcă...