NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Premii pentru idei de înfrumusețare și dezvoltare a comunei Strunga

Primarul din Strunga, Sorin Lazăr, a lansat pe pagina sa de facebook, o campanie de consultare în rândul locuitorilor comunei, ce are ca scop identificarea de noi proiecte care să ducă la dezvoltarea, respectiv înfrumuseţarea localității.

 Este o consultare publică pentru Strategia de Dezvoltare a Comunei, în perioada 2021-2027. Propunerile cele mai atractive vor fi și premiate, cu suma de 300 de lei, a menționat primarul Sorin Lazăr.

”Dezvoltarea comunei Strunga, intră în responsabilitatea noastră, a tuturor.Trimite-ne sugestiile tale, prin desene, compuneri, materiale video, idei proiecte pe adresa primaria_strunga@yahoo.com.  Cele mai frumoase idei, vor fi premiate!”, a anunțat edilul pe pagina sa de facebook.

Edilul se va întâlni și cu oamenii de afaceri din comună, pentru a purta discuții și cu ei privind viitorul localității, din punct de vedere al dezvoltării.

  
Advertisements

Related posts

Gafă administrativă în comuna A.I.Cuza: Semnătura primarului defunct, apare pe o dispoziție prin care consilierul personal rămâne în funcție!

Marius Parteni

Sărbătoare la Cotnari, cu prilejul primului vin al anului. Locul III pentru o pascaneanca la festivalul folcloric organizat (Foto)

Marius Parteni

Bărbat din Tătăruși mort într-un accident pe autostradă în Germania

Oana Cordoneanu
Încarcă...