NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Stolniceni Prăjescu: Primarul a premiat 21 de cupluri la împlinirea a 50 ani de la căsătorie (VIDEO)

Bucurie astăzi pentru 21 de cupluri din comuna Stolniceni Prăjescu care au împlinit 50 de ani de când au spus DA în fața ofițerului de stare civilă.

Primarul, Costel Hugianu, i-a invitat pe toți la Primărie unde a ținut să îi premieze pentru faptul că au ajuns la o căsnicie atât de lungă și reprezintă un exemplu pentru noi toți, în special pentru tinerii căsătoriți. Am stat de vorbă cu câțiva dintre cei prezenți în sală pentru a afla care este secretul din spatele unei căsnicii atât de lungi.

Ne-au spus că dragostea este cea mai importantă, cât și devotamentul unul față de celălalt. Alții ne-au povestit că au trecut prin foarte multe împreună și timpul parca a zburat și habar nu au când au trecut 50 de ani. Primarul i-a felicitat și i-a premiat cu câte o diplomă și un plic cu 250 lei din partea Primăriei și a Consiliului Local. În total din bugetul local al comunei s-a acordat suma de 5.250 lei pentru premierea celor 21 de cupluri.

  

”Astăzi am invitat cuplurile care au împlinit 50 de ani de la căsătorie, cu această ocazie Consiliul Local le-a oferit o diplomă și cât un plic cu 250 lei. Această festivitate, noi o organizăm din anul 2008”, ne-a declarat Costel Hugianu, primarul comunei Stolniceni Prăjescu.

Advertisements
Advertisements

{flv}diverse/50 de ani casatori stolniceni{/flv}

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

O bucată dintr-un craniu a fost găsită de un copil, pe un câmp din Răchiteni

Redacția

Prezentarea oportunitatilor de finantare pe Masura 322, in comuna Motca

Marius Parteni

Tensiuni în comuna Valea Seacă. Primarul pare manipulat, consilierii cer transparență! (VIDEO)

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site