NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Pregătirile pentru gala premiilor Actualitatea TV au intrat în linie dreaptă. Trimite o nominalizare!

Start al ediţiei din acest an a galei premiilor Actualitatea Tv, pentru anul 2012. Cititorii site-ului newspascani.com şi telespectatorii postului nostru de televiziune sunt aşteptaţi să stabilească alături de echipa Actualitatea Tv numele celor care vor intra în votul final pentru cele opt distincţii.

Vorbim de cei care au excelat în anul 2012 în Sport, Educație, Cultură și Spiritualitate, Sănătate, Servicii de Intervenție, Afaceri şi Politică. Totodată împreună cu dumneavoastră vrem să desemnăm şi personalitatea anului 2012.

 Pe siteul newspascani.com a fost creată o secţiune unde pot fi făcute nominalizări pe categorii. Aceasta va fi accesibilă până pe data de 5 februarie, urmând ca după centralizarea lor să înceapă votul pentru desemnarea câştigătorilor. La fel ca şi anul trecut aceştia vor fi desemnaţi doar pe baza votului dat de utilizatorii site-ului.

 Trebuie să precizăm faptul că la nominalizarea persoanelor ce vor intra în sondaj au fost invitaţi să desemneze nume şi reprezentanţii unor instituţii din Paşcani. Ideea a aparţinut multora din cei 6.394 de votanţi care au participat la sondajul pentru desemnarea câştigătorilor de anul trecut.Evenimentul va avea loc în luna februarie, data decernării premiilor urmând a fi anunţată în jurul zilei de 7 februarie.

{module Nominalizări}

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Divizia SCUDAS va expune un portofoliu complex de produse la cel mai mare târg de profil din lume

Ema Roman

Lidl îsi închide magazinele de Paste pentru a le oferi angajaților 2 zile libere

Redacția

Un român câştigă pe oră de 12 ori mai puţin decât un danez

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site