NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Peste 600 mii lei încasați la Pașcani în prima săptămână din taxele și impozitele locale pe 2013

De pe data de 15 ianuarie la ghișeele Serviciului Finanțe Publice Locale a început colectarea taxelor și impoziteleor aferente anului 2013. În prima săptămână de activitate s-au strânz la bugetul local peste 6 miliarde lei vechi.

Conform informaţiilor primite de la Serviciul Taxe şi Impozite Locale, până la data de 19 ianuarie 2013 au fost încasaţi la taxe şi impozite suma de 604.145 lei. Persoanele care îşi achită taxele şi impozitele până la data de 31 martie 2013 vor primi o bonificaţie de 10% la impozitul pe clădiri, terenuri şi maşini, se arată într-un comunicat transmis redacției de Mirela Ancuța, purtătorul de cuvânt al Primăriei Pașcani.

 Ca și în anii trecuți primii care s-au  grăbit să își achite obligațile au fost persoanele în vârstă, dar și agenții economici.

  

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Abuz în serviciu al primarului Pantazi: Paul Benesch, directorul executiv al ARSACIS, a recunoscut că debitele pășcănenilor nu pot fi recuperate prin justiție: „Câștigă în instanță pentru că nu am avut contract” (VIDEO)

Răzvan Grecu

Birocrație sau nepricepere? Primăria Pașcani cere asigurări de la CJ Iași că va deconta banii din programul „Lapte și Corn”. Iată reacția CJ!

Marius Parteni

Cinci probleme importante ridicate de un consilier local. Vezi ce au răspuns edilii locali

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site