RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Prefectul sare la gâtul primarilor din judeţ

Prefectul Romeo Olteanu i-a luat la bani mărunţi pe primarii din judeţ. În cadrul unei întâlniri desfăşurate ieri la Prefectură, reprezentantul Guvernului în teritoriu şi-a arătat nemulţumirea legată de faptul că edilii nu răspund la solicitările scrise adresate de instituţia pe care o conduce.

„Am rugămintea ca în cazul în care vreţi să avem o relaţie cordială să răspundeţi la solicitările care vă vin din partea Instituţiei Prefectului. Conform legii, sunteţi obligaţi să-mi răspundeţi în termenul oferit de mine. Eu nu cer aceste informări pentru că aşa vreau eu, ci pentru că şi mie îmi sunt solicitate aceste lucruri”, a spus prefectul. Reprezentantul Guvernului în teritoriu a dat exemplul solicitării făcute către primării cu privire la situaţia fondului funciar de pe raza unităţilor administrativ-teritoriale. Prefectul a subliniat că, în ciuda acordării de două termene, peste 30 de primarii nu au răspuns solicitării. „Am impresia că suntem într-un dialog al surzilor. Îi anunţ pe cei care nu au trimis încă să nu se mai obosească, vor veni şi vor lua datele de la noi. În următoarele două săptămâni, vor fi făcute verificări de inspectorii Corpului de Control al prefectului, ai Curţii de Conturi şi ai Direcţiei Generale a Finanţelor Publice”, a fost mesajul prefectului către primari. Declaraţiile acestuia nu au stârnit însă nicio reacţie în sala de şedinţă, cu toate că la întâlnire au fost prezenţi peste jumătate din şefii comunelor.

  

sursa evenimentul de iasi

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Examenele pentru permisul de conducere s-ar putea relua din iunie

Redacția

Şedinţă de Guvern: HG privind compensarea preţurilor medicamentelor pentru pensionari; OUG de sprijin pentru aeroporturi regionale

Redacția

Intervenție de amploare în zona Pașcani, pentru remedierea unei avarii în rețeaua de distribuție a energiei electrice (FOTO)

Oana Cordoneanu
Încarcă...