NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Prefectul Marian Grigoraş ameninţă cu sancţiuni dure pe cei care nu vor deszăpezi la timp drumurile din judeţ

Prefectul Marian Grigoraş cere administratorilor drumurilor să intervină prompt pentru acolo unde este nevoie de despăzire, sau unde sunt probleme cauzate de polei. 

 

 

Prefectul a solicitat atenţie sporită din partea acestora, pe raza judeţului Iaşi, după ce a primit reclamaţii din partea unor cetăţeni. 

”În dimineața zilei de 7 decembrie am fost sesizat de mai mulți cetățeni că pe un drum județean, în comuna Holboca, se circulă foarte greu din cauza poleiului. Oamenii din zonă s-au plâns că drumul este blocat și au reclamat faptul că nu s-a intervenit pentru îndepărtarea poleiului. Exista riscul producerii unor accidente cu consecințe foarte grave. În calitate de președinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență am solicitat explicații și abia apoi s-a intervenit pe acel drum. Nu este o procedură normală de lucru. Există prevederi care trebuie respectate, în caz contrar cei vinovați de aceste situații vor trebui să suporte consecințele legii, așa cum se va întâmpla și în cazul de față unde poliția face verificări”, a declarat prefectul Marian GRIGORAȘ.

Situația de pe toate drumurile din județ, naționale, județene și comunale, va fi monitorizată și de reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean, cei în măsură să aplice și sancțiuni în cazul în care administratorul drumului sau firmele care au contracte pentru întreținerea drumurilor în anotimpul rece nu intervin conform legii.

Advertisements

Related posts

Posturi de şefi, libere, la Protecţia Mediului, Spitalul Militar sau DSP

Redacția

Condițiile PNL pentru a vota hotărârile pro ApaVital! Prefectul va fi sesizat față de trei hotărâri adoptate astăzi! (VIDEO)

Răzvan Grecu

Primăria Pașcani angajează doi consilieri juridici

Irina Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site