NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Curg sesizările adresate Comisiei de Organizare a Circulației Rutiere

Tot mai multe cereri adresate Comisiei Tehnice de Organizare a Circulației Rutiere de la nivelul Primăriei Pașcani, prin care cetățenii solicită amplasarea de limitatoare de viteză. În unele situații, cetățenii vor ca acestea să fie amplasate pe străzi fără asfalt.

În ultima ședință a acestei comisii, ce a avut loc vineri, 20 august, au fost analizate solicitările unor cetățeni. Unii dintre ei vor amplasarea unor limitatoare pe strada Plăieșului, din cartierul Aerodrom, alții la trecerea de pietoni de la blocul Narhaus din zona vale. O solicitare în acest sens a fost făcută și din zona Blăgești, acolo unde mai mulți tineri ar face curse ilegale pe timp de noapte, în zona denumită “Râpa Galbenă”.

Limitatoare de viteză au fost solicitate și la intrarea de pe strada Ștefan cel Mare și Sfânt, în singurul complex rezidențial din Pașcani.

În aceste situații, oamenii spun că se circulă cu viteză, iar acolo unde nu este asfalt se produce mult praf. Membrii comisiei au luat decizia de a se deplasa în teren vineri, 27 august, pentru a stabili la fața locului măsurile ce se impun, ca și răspuns la sesizările cetățenilor.

  
Advertisements

Related posts

O nouă ședință de Consiliu Local: Primarul Dumitru Pantazi cere aleșilor să revoce hotărârile privind reabilitarea Palatului Cantacuzino adoptate cu o săptămână și jumătate în urmă!

Răzvan Grecu

Vindeţi flori şi mărţişoare? Faceţi solicitare la Primărie pentru un loc în care să amplasaţi taraba

Ema Roman

Ajutoare de „supraviețuire” de la Primăria Pașcani. Raportul Serviciului Comunitar de Asistență Socială

Oana Cordoneanu
Încarcă...